Έτσι είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς στο σπίτι – Τι αποκάλυψε η σύζυγός του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Share:

«Ο Νίκος διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυτό δεν του επιτρέπει χαλαρές συμπεριφορές. Πρέπει να είναι να είναι αυστηρός γιατί έχει να κάνει με την ανθρώπινη ζωή, έχει να κάνει με την προστασία των πολιτών» ανέφερε μεταξύ άλλων η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία μίλησε χθες για τον σύζυγό της, καθώς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου περιέγραψε πως είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς στο σπίτι, ως σύζυγος και πατέρας, ενώ μίλησε και για την σχέση μεταξύ τους.

«Δεν αφήνει κάτι στην τύχη ποτέ! Από εκεί και πέρα, σε προσωπικό επίπεδο είναι εξαιρετικά προστατευτικός άνθρωπος. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και γι΄αυτό είμαι πάρα πολύ περήφανη. Είμαστε μαζί 12 χρόνια, εκ των οποίων τα 10 παντρεμένοι. Έχουμε ένα κοριτσάκι, την Δήμητρα. Και έχουμε και την Ιωάννα μας, από τον πρώτο του γάμο», σημείωσε.

Αναφερόμενη στην καθημερινότητα του Νίκου Χαρδαλιά είπε πως «η καθημερινότητά του στο σπίτι δεν έχει αλλάξει. Ο,τι κάναμε, αυτό κάνουμε Συζητάμε για τα θέματα της οικογένειας, τα προβλήματά μας. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι τον βλέπουμε λιγότερο, δεν τον βλέπουμε όσο θα θέλαμε όμως υπάρχει μεγάλη κατανόηση από μας σε αυτό».

 «Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί για τρεις μέρες συνεχόμενες»

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου περιέγραψε με τρυφερότητα τον σύζυγό της, ωστόσο αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω των καθηκόντων του. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Το κινητό του δεν σταματάει ποτέ να χτυπάει. Οποιαδήποτε στιγμή. Υπάρχουν περίοδοι που δεν έχει κοιμηθεί τρεις μέρες συνεχόμενες».

Για τις απογευματινές ενημερώσεις της πρώτης καραντίνας, όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς εμφανιζόταν καθημερινά με τον Σωτήρη Τσιόδρα στην τηλεόραση, η σύζυγός του είπε: «Ήταν πρωτόγνωρο για εμάς το να είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση και να έχει αναλάβει αυτή την ευθύνη και να τον βλέπουμε κάθε μέρα στις 18:00. H μικρή βεβαίως πολύ περήφανη. Τον έβλεπε κάθε απόγευμα».

«Είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του»

Τέλος η Γιώτα Παναγιωτοπούλου συμπλήρωσε στην κάμερα της εκπομπής: «Έχει εξαιρετικό χιούμορ, κάτι που εγώ λατρεύω και είναι βαθιά συναισθηματικός. Δεν έχει ελαττώματα είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του. Δεν μπορώ να πω ότι έχει ελαττώματα. Έχει πάρα πολύ χιούμορ και γελάει σε κάθε καλοπροαίρετη κριτική. Στις αρνητικές κριτικές στεναχωριέται αλλά έχει αναπτύξει τις άμυνές τους και εγώ στεναχωριέμαι αλλά ξέρω πόσο σκληρά προσπαθεί ο σύζυγός μου. Θέλω να του πω καλή επιτυχία και σ ΄αγαπώ».

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης με την σύζυγο του Νίκου Χαρδαλιά 

Previous Article

Ο Τσίπρας επιμένει στην αντιπολίτευση της «πατέντας» και επαναφέρει το θέμα των «διπλών βιβλίων» για τα κρούσματα

Next Article

Σε απολογία το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Πέλλας για την ανάρτηση για τα Ίμια

Σχετικά Άρθρα