ΝΔ για επίθεση σε Μπογδάνο: Οι υποστηρικτές του κατα συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό

Share:
Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία για την επίθεση με βόμβα στο αμάξι του βουλευτή της, Κωνσταντίνου Μπογδάνου. 

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία σημειώνει πως «οι υποστηρικτές των τρομοκρατών και του κατα συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό» ενώ καταλήγει τονίζοντας ότι «H σιωπή αποθρασύνει τους εχθρούς της δημοκρατίας. Η οργανωμένη πολιτεία θα πράξει ό,τι χρειάζεται ώστε οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών και του κατα συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό. Σήμερα απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου και της συζύγου του χτυπώντας με διπλό εκρηκτικό μηχανισμό το σπίτι και τα αυτοκίνητά τους.

Το αυτοκίνητο του κ. Μπογδάνου καταστράφηκε ολοσχερώς και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Επιθέσεις τέτοιου είδους, εναντιον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου στρέφονται κατα της Δημοκρατίας και αναμένουμε την ομόθυμη καταδική της δολοφονικής επίθεσης από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.

Ας κάνουν κάποιοι, έστω και καθυστερημένα, ό,τι δεν έκαναν στις προηγούμενες κλιμακούμενες επιθέσεις κατά των στελεχών και των βουλευτών του κόμματός μας. H σιωπή αποθρασύνει τους εχθρούς της δημοκρατίας. Η οργανωμένη πολιτεία θα πράξει ό,τι χρειάζεται ώστε οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Previous Article

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας εκφράζει τη στήριξή του στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο

Next Article

Χαραλαμπίδης στα Παραπολιτικά 90,1: Να βάλουμε κι εμείς ένα μνημείο στην ΕΡΤ, «Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος»

Σχετικά Άρθρα