Νικήτας Κακλαμάνης στα Παραπολιτικά 90,1: «Οι δηλώσεις ειδικών προκαλούν σύγχυση στους πολίτες»-Προέβλεψε νέο σκληρό «lockdown»

Share:

Οι δηλώσεις των ειδικών για την πανδημία προκαλούν σύγχυση στους πολίτες δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή  ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης.

 Ο κ. Κακλαμάνης παρατήρησε επίσης πως είναι δύσκολη πλέον η εξίσωση του κοροναϊού.

 Επικαλούμενος τα επιδημιολογικά δεδομένα είπε πως θα αναγκαστούμε να πάμε σε ένα σκληρό lockdown,σημείωσε ωστόσο ότι δεν μπορείς να παραβλέψεις την πραγματική κατάσταση της οικονομίας.

 Εκτίμησε πως θα αποκατασταθεί η ροή των εμβολίων ενώ είπε πως οι προβλέψεις του καλοκαιριού για τον αριθμό εκείνων που θα έχουν εμβολιαστεί στη χώρα, ίσως πάνε προς το Σεπτέμβριο.

 Ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι ενωμένη η Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ σε κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή.

Ενώ τέλος, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ανέφερε πως όσα είπε ο Αντώνης Σαμαράς είναι εθνικές θέσεις.

Previous Article

Σταϊκούρας στα Παραπολιτικά 90,1: Η χώρα θα αντέξει και τρίτο κύμα πανδημίας

Next Article

Χατζηδάκης: Άμεσα ξεκινούν οι διαδικασίες για τις προσλήψεις 1.700 ατόμων ειδικών κατηγοριών στον ευρύτερο δημόσιο τομέα

Σχετικά Άρθρα