Παναγιωτόπουλος: Είμαστε πιο ισχυροί όταν δουλεύουμε συλλογικά

Share:
Το αξίωμα «ισχύς εν τη ενώσει» τόνισε με δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος,
με αφορμή το πέρας της συνεκπαιδεύσεως Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, ΗΠΑ και Κύπρου στη θαλάσσια περιοχή της Σούδας στην Κρήτη.

«Η ένταξη της κυπριακών δυνάμεων δημιούργησε την ευκαιρία να επεκταθούν οι επιχειρησιακές μας δυνατότητες και οι συνεργασίες με φίλιες χώρες – εταίρους στην περιοχή. Είμαστε πιο ισχυροί όταν δουλεύουμε συλλογικά στο πλαίσιο κοινών στρατιωτικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων» τόνισε χαρακτηριστικώς με δήλωσή του ο Έλληνας ΥΕΘΑ.

Από την πλευρά του ο Κύπριος ομόλογός του Χαράλαμπος Πετρίδης επισήμανε ότι τέτοιες κοινές ασκήσεις παρέχουν ανεκτίμητες εμπειρίες για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και ως εκ τούτου το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου προσβλέπει σε παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον, οι οποίες συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι η προαναφερθείσα συνεκπαίδευση μεταξύ Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων Ναυτικού της Ελλάδος, της Κύπρου και των ΗΠΑ, πραγματοποιήθηκε το διάστημα από τις 11 έως τις 29 Ιανουαρίου 2021 στη θαλάσσια περιοχή της Σούδας, στην Κρήτη με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Previous Article

Βουλή – Νίκη Κεραμέως: Η Ελλάδα στο ζενίθ σε αριθμό φοιτητών στο ναδίρ σε χρόνο φοίτησης

Next Article

Σταϊκούρας στα Παραπολιτικά 90,1: Η χώρα θα αντέξει και τρίτο κύμα πανδημίας

Σχετικά Άρθρα