Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η ΝΔ ξεμπροστιάζει τα fake news Πολάκη: Ανεπίτρεπτη άγνοια ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας;

«Ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook παρουσίασε ως νέους διορισμούς τους επαναδιορισμούς των μετακλητών υπαλλήλων που υπηρετούσαν ήδη στο γραφείο του κ. Κοντοζαμάνη ως υφυπουργού Υγείας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Κοντοζαμάνης, σημειώνει η ΝΔ, με τον ανασχηματισμό τοποθετήθηκε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και αντιστοίχως οι μετακλητοί υπάλληλοι που υπηρετούσαν στο γραφείο του επαναδιορίστηκαν στη νέα τους θέση. «Η θητεία των μετακλητών υπαλλήλων, ως όφειλε να γνωρίζει ο κ. Πολάκης, λήγει ταυτόχρονα με την απώλεια της ιδιότητας του μέλους της Κυβέρνησης στο γραφείο του οποίου έχουν τοποθετηθεί.», επισημαίνει η ΝΔ.

«Ανεπίτρεπτη άγνοια άσκησης δημόσιας διοίκησης ή συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας; Δεν ξέρουμε τι από τα δύο είναι χειρότερο για έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει και Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για διασπορά ψευδών ειδήσεων με αποτέλεσμα τελικά τη δημιουργία εντυπώσεων, συμπληρώνει.

«Μια που άνοιξε μέσω fake news το θέμα των μετακλητών, των συνεργατών και των διορισμών ο κ. Πολάκης, ας του θυμίσουμε τα πραγματικά δεδομένα: Ο κ. Κοντοζαμάνης έχει στο γραφείο του 6 μετακλητούς (ενώ δικαιούται 8) και 6 αποσπασμένους (ενώ δικαιούται 10), συνολικά δηλαδή έχει 12 συνεργάτες. Από την άλλη, ο κ. Πολάκης είχε 10 μετακλητούς και 10 αποσπασμένους, συνολικά δηλαδή 20 συνεργάτες», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ