Σενετάκης για την βομβιστική επίθεση στο σπίτι του Μπογδάνου: Όσοι χαϊδεύουν Κουφοντίνες και καλλιεργούν ταξικό μίσος είναι πολιτικά υπόλογοι

Share:
Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου
στάθηκε και ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ, Μάξιμος Σενετάκης, μετά τη διπλή εμπρηστική επίθεση με βόμβες έξω από το σπίτι του , ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Η Δημοκρατία μας και το Κράτος Δικαίου έχουν την απόλυτη ισχύ να εκριζώσουν συμμορίες τραμπούκων που δρουν στο όνομα δήθεν μιας “αντιεξουσιαστικής” λογικής η οποία αξιώνει πολιτική, ηθική, ιδεολογική νομιμοποίηση ακόμα και να σκοτώνει».

«Το θέμα λοιπόν δεν είναι επιχειρησιακό. Είναι πολιτικό. Όσοι χαϊδεύουν Κουφοντίνες και καλλιεργούν ταξικό μίσος και εθνικό διχασμό με την ακραία ρητορική τους, είναι πολιτικά υπόλογοι απέναντι σε τέτοιου είδους περιστατικά, όπως η χθεσινή επίθεση εναντίον του Κωνσταντίνου Μπογδάνου», συμπλήρωσε ο βουλετής Μάξιμος Σενετάκης.

«Όταν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάσει με πράξεις, όχι με λόγια, τους ηθικούς αυτουργούς τέτοιων εγκληματικών ενεργειών, ο εντοπισμός των δραστών και η προσαγωγή τους στη Δικαιοσύνη θα είναι απλά ζήτημα χρόνου» τόνισε.

Previous Article

Χατζηδάκης: Οσοι έχουν κάνει αίτηση για σύνταξη θα πάρουν και αναδρομικά

Next Article

Θεοχάρης: Καταστρώνουμε σχέδιο για το πώς θα ανοίξει ο Τουρισμός

Σχετικά Άρθρα