Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Άδωνις Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1 για επίθεση σε Μπογδάνο: «Οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι υπάρχει νόμος στην Ελλάδα και εφαρμόζεται»

Βάρβαρα ήθη και ασέβεια δείχνει η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μπογδάνου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «μεγάλη περιπέτεια και τρομακτικό γεγονός τα όσα έζησαν χθες το βράδυ ο κ. Μπογδάνος και η σύζυγός του. «Θέλω και δημοσίως να εκφράσω την συμπαράστασή μου και σε εσένα και στη σύζυγό σου, σε όλη σου την οικογένεια για τη μεγάλη αυτή περιπέτεια», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Τα έχω περάσει και εγώ στη ζωή μου όμως η επίθεση στην οικία είναι κάτι πρωτοφανές, πολύ τρομακτικό.  Δείχνει βάρβαρα ήθη διότι η οικία αποτελεί άσυλο από αρχαιοτάτων χρόνων, δείχνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν να σεβαστούν απολύτως τίποτα και φυσικά δείχνει για άλλη μια φορά ότι όταν κάποιος ενοχλεί, έχει παρρησία και λεει τα πράγματα με τ’ όνομά τους στοχοποιείται. 

Ευτυχώς η Ελλάδα σιγά –σιγά μπαίνει σε τάξη και οι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι υπάρχει νόμος στην Ελλάδα και εφαρμόζεται.  Έχεις απέραντο κουράγιο από όλους μας και την απόλυτη συμπαράσταση. Μπράβο για όσα κάνεις γιατί δίνεις μάχες φοβερές».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη στα Παραπολιτικά 90,1

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ