Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βρούτσης στα Παραπολιτικά 90,1: Ξεκάθαρο δολοφονικό χτύπημα η χθεσινή εμπρηστική ενέργεια κατά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

«Είναι ξεκάθαρο δολοφονικό χτύπημα, είναι εγκληματική ενέργεια που δεν είχε σκοπό κάποια άλλη δραστηριότητά σου» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τη χθεσινή εμπρηστική ενέργεια.

«Είχε σκοπό την πολιτική σου φίμωση και τον πολιτικό σου εκφοβισμό με όποια συνέπεια, από τη δική σου προσωπική σου εξόντωση μέχρι την πολιτική σου απομόνωση μέσα από ένα φοβικό σύνδρομο μετά από αυτό το γεγονός», δήλωσε επιπρόσθετα.

«Όμως το μήνυμα προς αυτούς όσους επιχείρησαν να κάνουν αυτή την εγκληματική τρομοκρατική ενέργεια είναι ότι δεν φοβόμαστε, η δημοκρατία με τέτοια χτυπήματα ενώνεται και γίνεται πιο δυνατή και πιο ισχυρή, και η ελευθερία του λόγου ισχυροποιείται και οι αντηρίδες και οι πυλώνες της δημοκρατίας γίνονται ακόμα πιο δυνατοί. Για αυτό να είσαι δυνατός όπως είσαι, είμαστε όλοι κοντά σου, μια γροθιά, απέναντι στους εγκληματίες και τους τρομοκράτες», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Είμαι συγκλονισμένος από χθες αλλά θέλω να ξεκινήσω με την ικανοποίηση μου που και εσύ και η Ελένη είσαστε υγιείς. Το δεύτερο είναι να σου μεταφέρω την ομόθυμη καταγγελία, κατακραυγή και καταδίκη του γεγονότος αυτού από όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ αλλά νομίζω και από όλο το δημοκρατικό κόσμο της χώρας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί το χτύπημα στο πρόσωπό σου δεν ήταν ένα από αυτά τα γνωστά του πειραγματικού χαρακτήρα εκφοβισμού ενέργεια από κάποιους ‘’γνωστούς’’, ήταν μια εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να έχει αποτελέσματα δραματικά», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ