Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Κωνσταντίνου Μπογδάνου – Δύο βόμβες κάτω απ’το αυτοκίνητό του (εικόνες)

Στα πέντε μέτρα η φωτιά από το μπαλκόνι του

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και παραγωγός του Παραπολιτικά FM, Κωνσταντίνος Μπογδάνος
, έζησε πολύ δύσκολες στιγμές το απόγευμα της Τρίτης, καθώς έπεσε θύμα διπλής εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους πουτοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό σε απόσταση 5 μέτρων από το μπαλκόνι της κατοικίας του στην Κηφισιά. Το αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ σημειώθηκαν ζημιές στην εξώπορτα του σπιτιού του.

To σκηνικό έλαβε χώρα περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο κ. Μπογδάνος βρισκόταν εντός της οικίας του μαζί με τη γυναίκα του. Εκείνη την ώρα, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος, με αποτέλεσμα να βγουν έξω και να δουν το αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ, τυλιγμένο στις φλόγες, ενώ ο κίνδυνος έκρηξης ήταν πολύ αυξημένος επειδή το καύσιμό του είναι αέριο. Ο κ.Μπογδάνος πρόλαβε να μετακινήσει το αυτοκίνητο της συζύγου του, πριν επεκταθεί η φωτιά και σ’αυτό. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τους γείτονες, με συνέπεια να αντιμετωπισθεί η φλόγα εγκαίρως με τη συνδρομή πυροσβεστήρων που έφεραν για να βοηθήσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχος των δραστών ήταν το όχημα του βουλευτή το οποίο και κατεστράφη ολοσχερώς. Στο σημείο παράλληλα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας. Mεγάλη είναι η κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε εξέλιξη.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου 

photo_2021-02-02_20-58-23

Η αντιτρομοκρατική έχει αποκλείσει όλη την περιοχή και ελέγχει τις κάμερες ασφαλείας από τα διπλανά σπίτια.

Η στήριξη του πολιτικού κόσμου στον Μπογδάνο

Πληθώρα μηνυμάτων έλαβε ο βουλευτής της ΝΔ για το αποτρόπαιο γεγονός που έλαβε χώρα έξω από το σπίτι του, όπου και η επίθεση χαρακτηρίζετια ως «επίθεση στον κοινοβουλευτισμό».

Νέα Δημοκρατία: Οι υποστηρικτές του κατα συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό

Οι υποστηρικτές των τρομοκρατών και του κατα συρροή δολοφόνου επιτίθενται διαρκώς στον κοινοβουλευτισμό. Σήμερα απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μπογδάνου και της συζύγου του χτυπώντας με διπλό εκρηκτικό μηχανισμό το σπίτι και τα αυτοκίνητά τους.

Γεωργιάδης: Αδιανόητα πράγματα

Ταραντίλης: Η τρομοκρατία και οι υποστηρικτές της δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου δέχθηκε σήμερα διπλή επίθεση στο σπίτι και το αυτοκίνητό του. Επικοινώνησα εκ μέρους της κυβέρνησης με τον βουλευτή και του εξέφρασα τη συμπαράστασή μου. Η πολιτεία θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου οι δράστες να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Η τρομοκρατία και οι υποστηρικτές της δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία.

Τάκης Θεοδωρικάκος :Ομόθυμη καταδίκη της επίθεσης

Παύλος Χρηστίδης: Αυτονόητη η καταδίκη της επίθεσης

Τάσος Γαϊτάνης: Στυγνή τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του κοινοβουλευτισμού

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε στους φασίστες να μας φοβίσουν

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ