Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κωνσταντίνος Μπογδάνος στα Παραπολιτικά 90,1: «Δεχθήκαμε διπλή δολοφονική επίθεση»

Για την εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε χθες το απόγευμα μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, συγκλονισμένος ακόμη από την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε καθώς, υπενθυμίζεται, ότι έπεσε θύμα διπλής εμπρηστικής επίθεσης από αγνώστους που τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμόσε απόσταση 5 μέτρων από το μπαλκόνι της κατοικίας του στην Κηφισιά, έκανε λόγο για διπλή δολοφονική επίθεση εναντίον του.

Μάλιστα, το αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου Μπογδάνου καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ σημειώθηκαν ζημιές στην εξώπορτα του σπιτιού του.
Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχήθηκε από τις κάμερες ασφαλείας να βρεθούν οι δράστες.

 Η επίθεση

To σκηνικό έλαβε χώρα περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης, όταν ο κ. Μπογδάνος βρισκόταν εντός της οικίας του μαζί με τη γυναίκα του. Εκείνη την ώρα, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος, με αποτέλεσμα να βγουν έξω και να δουν το αυτοκίνητο του βουλευτή της ΝΔ, τυλιγμένο στις φλόγες, ενώ ο κίνδυνος έκρηξης ήταν πολύ αυξημένος επειδή το καύσιμό του είναι αέριο. Ο κ.Μπογδάνος πρόλαβε να μετακινήσει το αυτοκίνητο της συζύγου του, πριν επεκταθεί η φωτιά και σ’αυτό. Υπήρξε άμεση κινητοποίηση από τους γείτονες, με συνέπεια να αντιμετωπισθεί η φλόγα εγκαίρως με τη συνδρομή πυροσβεστήρων που έφεραν για να βοηθήσουν.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στόχος των δραστών ήταν το όχημα του βουλευτή το οποίο και κατεστράφη ολοσχερώς. Στο σημείο παράλληλα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας. Mεγάλη ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας στην περιοχή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών είναι σε εξέλιξη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ