Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Λοβέρδος στα Παραπολιτικά 90,1 για επίθεση Μπογδάνο: Σημασία έχει σε τέτοια γεγονότα η σαφής, απερίφραστη και ρητή καταδίκη

«Σημασία έχει σε τέτοια γεγονότα η σαφής και απερίφραστη και ρητή καταδίκη
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή την καταδίκη της χθεσινή εμπρηστικής επίθεσης.

«Κάθε καταδίκη τρομοκρατικής ενέργειας είναι σωστή αλλά η ρητή και απερίφραστη είναι σωστότατη. Μόλις το έμαθα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι μπορεί να ήμουν εγώ, μπορεί να ήταν ένας άλλος συνάδελφος όποιος και να ήταν είμαστε υποχρεωμένοι και οι 300 να στεκόμαστε απέναντι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι τον ενόχλησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι πέραν από κ. Μπογδάνου έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό και στο αυτοκίνητο της συζύγού του που σημαίνει -όπως είπε- «πέραν του ότι είναι τρομοκράτες είναι και άνανδροι γιατί η σύζυγός σας δεν είναι πολιτικός και εν τούτοις υφίσταται πράξεις βίας και τρομοκρατίας επειδή είναι σύζυγος σας. Δεν υπάρχει πιο ρατσιστική συμπεριφορά από αυτή».

Αναφορικά με τη μη καταδίκη της εμπρηστικής ενέργειας, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ επισήμανε ότι «το θέμα της πολιτικής αντιπάθειας, το να οδηγεί στο να μην έχεις θέση αρχής ενάντια στη βία και τη τρομοκρατία είναι πολιτικά προβληματικό».

«Δεν με νοιάζουν τα προσωπικά, δεν με νοιάζουν οι συμπάθειες ή αντιπάθειες, δεν με νοιάζουν οι συμφωνίες ή διαφωνίες με ενδιαφέρει ότι απέναντι σε τρομοκρατικές ενέργειες πρέπει να είμαστε ενωμένοι και είμαστε ενωμένοι όταν η καταδίκη μας δεν έχει διατυπώσεις τέτοιες που δείχνουν ότι δεν πρόκειται για θέση αρχής. Στην πολιτική μπορεί να διαφωνώ ή να συγκρούομαι με τον οποιονδήποτε πάντα εκτιμώ όταν η θέση του είναι καθαρή, όταν ξέρω τι λέει», υπογράμμισε ο ίδιος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ