Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σκουρολιάκος στο parapolitika.gr: Δεν έχω ανεβάσει ποτέ έργο της Δήμητρας Παπαδήμα

Η καταγγελία της γνωστής ηθοποιού Δήμητρας Παπαδήμα, συζύγου του δημοφιλούς καλλιτέχνη, Γιάννη Μποστατζόγλου, εναντίον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που ειναι σκηνοθέτης και παραγωγός, πως της πήρε ένα έργο της, ανέβασε πάνω από 50 παραστάσεις, χωρίς να της δώσει ούτε ένα ευρώ, πυροδότησε ένα κυνήγι μαγισσών και πολλοί έσπευσαν να στρέψουν την προσοχή τους σε πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Μεταξύ αυτών και ο γνωστός ηθοποιός, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων επειδή ακριβώς η κ.Παπαδήμα δεν κατονόμασε τον άνθρωπο που της «έκλεψε» το έργο και δεν την αποζημίωσε ποτέ, αναγκάζοντας την να ενημερώσει για αυτή την απρέπεια του ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα.

Το parapolitika.gr επικοινώνησε με τον κ. Σκουρολιάκο και τον ρώτησαν ευθέως εάν ο ανθρωπος που φωτογραφίζει η κ.Παπαδήμα ειναι αυτός, διότι η φημολογία που αναπτύχθηκε επικεντρώθηκε και στο πρόσωπο του, αφού ειναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν ειμαι παραγωγός, ελάχιστες φορές έχω σκηνοθετήσει κάποια έργα και δεν έχω ανεβάσει ποτέ έργο της Δήμητρας Παπαδήμα, ούτε του συζυγου της, Γιάννη Μποστατζόγλου με τον οποίο είμαστε φίλοι εδώ και πάνω από 30 χρόνια» μας ανέφερε ο κ.Σκουρολιάκος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ