Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γιάννης Κεφαλογιάννης στα Παραπολιτικά 90,1: «Πρωτοπόρο το σχέδιο για την οδική ασφάλεια – Θα δοθεί έμφαση στις παραβάσεις»

Έχουμε προωθήσει τα αιτήματα του κλάδου των ταξί δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης. Σύμφωνα με τον κ. Κεφαλογιάννη  το 40% των ιδιοκτητών ταξί έχουν λάβει επιστρεπτέα προκαταβολή.

Μεταξύ άλλω κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε πως σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα έχει μειωθεί η κίνηση κατά 20% στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στα οποία λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας, ενώ σημείωσε πως σε λίγες εξαιρέσεις δρομολογίων δεν παρατηρείται συνωστισμός στα Μέσα Μεταφοράς.

Χαρακτήρισε πρωτοπόρο το σχέδιο για την οδική ασφάλεια που παρουσιάστηκε χθες ενώ για τον ΚΟΚ είπε ότι θα δοθεί μια βαρύτητα σε παραβάσεις που είναι υπεύθυνες για πρόκληση θανάτου ή βαρύ τραυματισμού.

Σημείωσε πως όπου λήγει η άδεια για τους επαγγελματίες οδηγούς έχουν δοθεί παρατάσεις ώστε να μην αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στις μεταφορές που κάνουν

Τέλος, για τις σχολές οδηγών είπε πως θα είναι αρτιότερη η εκπαίδευση των εκπαιδευτών υποψήφιων οδηγών.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ