Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σκέψεις για παραμονή Γεραπετρίτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ-Η καραμπόλα με την Δόμνα Μιχαηλίδου

Εσχάτως διακινείται το σενάριο περί εκ νέου συμμετοχής του Γιώργου Γεραπετρίτη στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο Επικρατείας, κάτι που φυσικά δεν είναι σύνηθες για τα πολιτικά δεδομένα της χώρας. Βλέπετε πρόκειται για έναν εκλογικό «παράδεισο» στον οποίο για λόγους ισορροπιών και σημειολογίας, αλλά και ουσίας, δεν είναι δυνατόν να έχουν ες αεί πρόσβαση ούτε και οι πλέον στενοί συνεργάτες των εκάστοτε πρωθυπουργών.

Θυμηθείτε ακόμη και την εποχή Καραμανλή και τις εκλογές του 2007, όταν το τότε νούμερο 2 του Μεγάρου Μαξίμου, Θοδωρής Ρουσόπουλος είχε συμφωνηθεί να μην συμπεριληφθεί για δεύτερη φορά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, όπως έγινε το 2004 και ετοιμαζόταν για την Β’ Αθήνας. Ωστόσο, οι πυρκαγιές στην Ηλεία και οι αυξημένες υποχρεώσεις του λόγω εκείνου του τραγικού γεγονότος, τον οδήγησαν εκ νέου σε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας και όχι στην μάχη του σταυρού.

Πλέον κι επειδή όπως και να’χει οι επόμενες κάλπες θα στηθούν εν μέσω ειδικών καταστάσεων, δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση του Πειραιώτη κορυφαίου υπουργού, ο οποίος αν τελικώς διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών θα το πράξει μέσω της Α’ Πειραιώς και Νήσων. Μάλιστα κάποιοι συνδυάζουν την πιθανότητα παραμονής του Γιώργου Γεραπετρίτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας με το άνοιγμα του δρόμου για την κάθοδο στην ίδις εκλογική περιφέρεια της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου, το όνομα της οποίας πάντως παίζει δυνατά και για τη Β’ Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ