Άδωνις Γεωργιάδης για Ικαρία: Δεν υπήρξε παραβίαση μέτρων

Share:

«Δεν υπήρξε παραβίαση μέτρων» ξεκαθάρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στο  γεύμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ικαρία το περασμένο Σάββατο.

 Ειδικότερα μιλώντας στην  πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1  ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ρωτήθηκε εάν ήταν εσφαλμένη η εικόνα του πρωθυπουργού, και απάντησε: «Η εικόνα ήταν εσφαλμένη και αδικεί την προσπάθεια του κύριου πρωθυπουργού. Δεν χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα. Τι κάνει εκεί; Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε ένα νησί που η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτη δύναμη. Ήταν ένα δύσκολο ταξίδι που ήθελε να δείξει ότι κανένα νησί δεν μένει χωρίς την φροντίδα του πρωθυπουργού και της κυβερνήσεως για το πρόγραμμα των εμβολιασμών».

 Και πρόσθεσε: «Προσκαλείται από τον τοπικό βουλευτή που τυγχάνει να είναι γιατρός και θυμίζω οτι πριν από μία εβδομάδα τον επαινούσαμε για την έρευνά του για την κολχικίνη. Ανεβαίνει πάνω για 10 λεπτά για ένα τραπέζι με λίγα άτομα. Δυστυχώς εκεί κάποιοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον κόσμο που ακολούθησε. Η φρουρά του ήταν και δημιουργήθηκε αυτή η εσφαλμένη εικόνα. Δεν υπήρχε παραβίαση των μέτρων στην πραγματικότητα. Επικοινωνιακό είναι».

 Σε άλλο σημείο επανέλαβε πως η εικόνα ήταν εσφαλμένη και συμπλήρωσε: «Στην ουσία δεν υπήρξε παραβίαση των μέτρων. Η εικόνα αδικεί την ουσία της προσπάθειας. Δεν φταίει ο πρωθυπουργός. Ο πρωθυπουργός πήγε στο σπίτι γνωστού γιατρού, προφανώς τα μέτρα τηρήθηκαν, η εικόνα ήταν λίγο εσφαλμένη».

 Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης διαφώνησε σχετικά με το αν υπήρχε παραβίαση των μέτρων, λέγοντάς του ότι και αυτός είχε γενέθλια την Παρασκευή και ήθελε να καλέσει κόσμο στο σπίτι, ο υπουργός απάντησε: «Ίσως ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι για να είναι κάποιος συνοδεία του Πρωθυπουργού κάνει ασταμάτητα τεστ. Δεν μπορείς να πλησιάσεις χωρίς να κάνεις τεστ. Κατά συνέπεια όλοι ήταν ελεγμένοι».

Previous Article

Βορίδης: Αυτοί που ασκούν κριτική στον Μητσοτάκη για την Ικαρία είναι εκείνοι που στηρίζουν τις πορείες 2.000 ατόμων

Next Article

Ζέττα Μακρή στα Παραπολιτικά 90,1: Θα εξαρτηθεί από τις εισηγήσεις των ειδικών αν θα ξανακλείσουν τα σχολεία

Σχετικά Άρθρα