Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βορίδης: Αυτοί που ασκούν κριτική στον Μητσοτάκη για την Ικαρία είναι εκείνοι που στηρίζουν τις πορείες 2.000 ατόμων

«Αυτοί που ασκούν κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το τραπέζι στην Ικαρία είναι εκείνοι που έχουν ανεχθεί τις διαδηλώσεις των 2.000 ατόμων και έλεγαν στη Βουλή ότι είναι «δικαίωμά τους» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε υψηλού συμβολισμού την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία καθώς, όπως είπε, στέλνει το μήνυμα ότι σε καμιά γωνιά της Ελλάδας, κανείς δεν θα μείνει απροστάτευτος.

Συνεχίζοντας την τοποθέτηση του ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «η ουσία είναι ότι αποπειράται κάτι απίστευτα προκλητικό και εσφαλμένο: Η εργασία του πρωθυπουργού, η ανάγκη να βρίσκεται κοντά στον κόσμο, να εποπτεύει τη λειτουργία του εμβολιασμού, να εξομοιώνεται με το επιχείρημα μάζεψα 30 φίλους μου να φάμε».

Καταλήγοντας ο κ. Βορίδης τόνισε πως όταν εμφανίζεται ένας πολιτικός υπάρχουν αναπόφευκτα κάποιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού «πολύ περισσότερο όταν αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίο και τον σέβεται και τον αγαπά ο ελληνικός λαός».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ