Δάσκαλε που… δίδασκες: Η περιοδεία του Τσίπρα στην Πάτρα και το φαγητό με 30 άτομα σε… κλειστό μαγαζί (Εικόνες & Βίντεο)

Share:
Σε πολιτικό ζήτημα προσπαθεί να αναγάγει ο ΣΥΡΙΖΑ την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία και την επίσκεψη στο σπίτι του βουλευτή Στεφανάδη. Μάλιστα, ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταθέσει και ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, στη Βουλή, με θέμα: «Παραβίαση των μέτρων περιορισμού για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ωστόσο, σε τραπέζι με 30 άτομα είχε βρεθεί ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, προ ημερών, κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Πάτρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας και εκπροσώπους επιχειρήσεων και εργαζομένων. Στο πλαίσιο της περιοδείας του βρέθηκε στο εστιατόριο «Ναύτοικο», στο Ρίο, όπου χαιρέτησε, συνομίλησε και συνέφαγε με άλλα τριάντα άτομα. Ας σημειωθεί ότι το εστιατόριο άνοιξε, παρά το lockdown στην εστίαση, τοποθέτησε τραπέζια, ενώ απαγορεύονται ακόμη και οι όρθιοι πελάτες (με πολύ υψηλά, μάλιστα, πρόστιμα για τη συγκεκριμένη παράβαση), προκειμένου να υποδεχθεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τους παρακαθήμενους.

Στις εικόνες διακρίνονται, μάλιστα, και άτομα που έχουν βγάλει τη μάσκα για να χαιρετήσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Το συμβάν έφερε σήμερα στην επιφάνεια ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ο οποίος ξιφούλκησε κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Ο κ. Τσίπρας στην Πάτρα πού έφαγε, κ. Γιαννούλη; Πήρε ταπεράκι; Αλλά εμείς δεν κάνουμε το ίδιο επίπεδο δημόσιου διαλόγου με εσάς, δεν αναδείξαμε τότε το γεγονός», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ρωμανός στον Χρήστο Γιαννούλη, απαντώντας στις αιτιάσεις για το τραπέζι του πρωθυπουργού στην Ικαρία.

Σε ποιον ανήκει το μαγαζί που «άνοιξε» ο Τσίπρας στην Πάτρα

Στις 13 Ιανουαρίου ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε την Πάτρα και ζήτησε και ανοίξει μαγαζί εστίασης στην παραλία του Ρίου για να συναντηθεί με 30 άτομα προκειμένου να συζητήσει τις επιπτώσεις της πανδημίας στην εστίαση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κατάστημα στο Ρίο ανήκει στον Πρόεδρο των εστιατόρων της περιοχής, που λίγες μέρες νωρίτερα, μέσω της «ομάδας μνήμης» του ΣΥΡΙΖΑ προώθησε το παρακάτω βίντεο

Previous Article

Τσακλόγλου στα Παραπολιτικά 90,1: Μέσα στο 2021 θα λυθεί το θέμα των εκκρεμών συντάξεων

Next Article

Κεραμέως στα Παραπολιτικά: Παρέμβαση στα ΑΕΙ μόνο όπου υπάρχει παραβατικότητα

Σχετικά Άρθρα