Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μαρκόπουλος για εξώδικο Δούρου: Αγωγές κι εξώδικα ελλείψει πολιτικών επιχειρημάτων

«Επαναλαμβάνοντας το μοτίβο του αρχηγού της Αλέξη Τσίπρα που πρόσφατα κατέθεσε αγωγές κατά δημοσιογράφων,
η ίδια θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο βγαίνει από την πολιτική απομόνωση που έχει περιέλθει. Μάταια. Ο λαός έχει μνήμη και θυμάται», σχολίασε ο βουλευτής Β’ Πειραιά της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος, μετά από εξώδικη διαμαρτυρία που έλαβε από τη Ρένα Δούρου.

Αφορμή στάθηκε η επίσκεψη της Ρένας Δούρου στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, με τον βουλευτή της πλειοψηφίας να ασκεί κριτική στα πεπραγμένα της κ. Δούρου στην περιφέρεια της Αττικής:

Το σχόλιο του Δημήτρη Μαρκόπουλου ακολούθησε εξώδικο από την Ρένα Δούρου με το οποίο του ζητά να διαγράψει την ανάρτησή του.

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίσαμε και τον οποίο ο λαός πολιτικά καταδίκασε. Ο ΣΥΡΙΖΑ της ποινικοποίησης της πολιτικής. Μη αντέχοντας η Ρενα Δούρου την πολιτική κριτική μου στα πεπραγμένα της, στις «στραβές που έτυχαν στη βάρδια της» (σ.σ. Όπως η ίδια δήλωσε εξάλλου και κανείς άλλος), μου έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία ζητώντας να ανακαλέσω αναφορικά με ανάρτησή μου στο Facebook. Επαναλαμβάνοντας το μοτίβο του αρχηγού της Αλέξη Τσίπρα που πρόσφατα κατέθεσε αγωγές κατά δημοσιογράφων, η ίδια θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο βγαίνει από την πολιτική απομόνωση που έχει περιέλθει. Μάταια. Ο λαός έχει μνήμη και θυμάται», έγραψε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μετά την αγωγή από τη Ρένα Δούρου.

Ακολουθεί το εξώδικο της Ρένας Δούρου στον βουλευτή της ΝΔ: 

εξωδικο

εξωδικο2


Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ