Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Live οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα στην Αττική: Δεν απαγορεύονται οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο για άσκηση

Σε εξέλιξη είναι οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα από τον υφυπουργό, Νίκο Χααρδαλιά, και τους γενικούς γραμματείς Εμπορίου, Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα, Εργασίας και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Τα μέτρα για το αυστηρότερο lockdown που εισέρχεται από αύριο μέχρι και την 28η Φεβρουαρίου η περιφέρεια Αττικής εξειδικεύει αυτή την ώρα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες για το λιανεμπόριο αλλά και την απαγόρευση κυκλοφορίας τόσο τις καθημερινές όσο και τα σαββατοκύριακα.

Όπως εξήγησε αρχικά «η απόφαση βασίστηκε σε δυο βασικά δεδομένα. Την αύξηση των νοσηλειών στην Αττική και στις μεταλλάξεις του ιού. Δυο δεδομένα που μας θέτουν σε απόλυτη επιφυλακή».

Στην εξειδίκευση των μέτρων που θα εφαρμοστούν από αύριο, ημέρα που η Αττική μπαίνει σε σκληρό lockdown μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, προχωρά αυτή την ώρα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, ανακοινώσεις θα κάνουν επίσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του υπουργείου Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η γενική γραμματέας Εργασίας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ‘Αννα Στρατινάκη, καθώς και ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, ‘Αγγελος Μπίνης.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ