ΝΔ για fake news Τσίπρα – Σκουρλέτη: Συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο, όμως τα ψέματα έχουν «κοντά ποδάρια»

Share:
Mε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία εκτόξευσε «πυρά» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Σκουρλέτη, σχετικά με τα fake news για τον υφυπ. Ναυτιλίας, Κώστα Κατσαφάδο και τη «δήθεν» επίθεση του κατά το παρελθόν στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση τονίζει πως στη Βουλή παρουσιάστηκε η αθωωτική δικαστική απόφαση του κ. Κατσαφάδου, ενώ παράλληλα αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας για ακόμη μία φορά ψεύδεται στη Βουλή χρησιμοποιώντας το ψέμα ως «αντιπολιτευτικό όπλο».

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

To μεσημέρι ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε να λέει χονδροειδή ψέματα στη Βουλή κατά του υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Κατσαφάδου ότι δήθεν είχε στείλει στο παρελθον τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο νοσοκομείο. Υστερα από λίγες ώρες ήρθε η πλήρης διάψευσή του από δήλωση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Αγγ. Κότιου που ήταν παρών στο αναφερόμενο περιστατικό και αναφέρει ότι ο κ.Κατσαφάδος δεν ήταν καν εκεί. Ο κ. Κατσαφάδος παρουσίασε μάλιστα στη Βουλή αθωωτική δικαστική απόφαση. Η πλήρης διάψευση όμως δεν πτόησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σκουρλέτη o oποίος την προσπέρασε σαν να μην υπάρχει. Αυτός που δικάζει και καταδικάζει λοιπόν δεν είναι η δικαιοσύνη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη κι όταν η δικαιοσύνη αθωώνει. Ο κ. Τσίπρας, φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ψευδόμενος στη Βουλή, ακόμη και για πραγματικά περιστατικά. Δεν παραπλανήθηκε από συνεργάτες του. Η αλήθεια είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο. Θα έπρεπε να έχουν μάθει όμως ότι έχει κοντά ποδάρια…

Previous Article

Βουλή: Νόμος του κράτους οι αλλαγές στα ΑΕΙ – Υπερψήφισαν 166 βουλευτές

Next Article

Δένδιας: Η επίθεση στο Βαρβιτσιώτη είναι επίθεση στο κράτος δικαίου

Σχετικά Άρθρα