Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πέτσας: Δεν υπάρχει θέμα με την τηλεργασία – Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αγκαλιάζει το νέο εκλογικό νόμο

Δεν υπάρχει θέμα με την τηλεργασία εκεί που υπάρχει θέμα είναι με τις υπηρεσίες αιχμής που επικοινωνούν με τους πολίτες, δήλωσε στην ΕΡΤ ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας σε ότι αφορά τα μέτρα για την πανδημία και αναφερόμενος στο νέο εκλογικό νομοθέτημα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση , είπε πως αγκαλιάζεται απο τους θεσμικούς εκπροσώπους των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε ότι αφορά τα βασικά του μεγέθη.

Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τονίζοντας, πως έχουν γίνει άλματα όπως και στην ψηφιοποίηση.

Σε ότι αφορά τις φυσικές καταστροφές που σημειώνονται ο υπουργός είπε πως «η εμπειρία του «Ιανού» μας έχει μεταφέρει ένα κλίμα καλύτερου συντονισμού, με αυτό το κλίμα αντιμετωπίσαμε τη Σάμο και τον Έβρο. Ξεμπλοκάρουμε τις αποζημιώσεις σε μικρό χρονικό διάστημα εκεί που χρειάζονταν χρόνια. Έχουμε αναπτυξιακά εργαλεία στα χέρια μας και πρόγραμμα 2,5 δισ. ευρώ με μεγάλης και μικρής κλίμακας έργα που αλλάζουν την όψη στην τοπική κοινωνία».

Ερωτηθείς και για την επερχόμενη κακοκαιρία «Μήδεια» τόνισε πως υπάρχει επικοινωνία με τους περιφερειάρχες προκειμένου να κατανεμηθούν οι δράσεις σωστά και συμπλήρωσε πως είναι καλύτερα κανείς να προετοιμάζεται παρά να «τρέχει» μετά.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ