Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κατσαφάδος στα Παραπολιτικά 90,1: Νιώθω απογοήτευση που ο κ. Τσίπρας προσπαθεί μέσω της συκοφαντίας να πει ότι όλοι είμαστε το ίδιο

«Νιώθω απογοήτευση, όχι για τη αήθη προσωπική επίθεση την οποία δέχτηκα από έναν πρώην πρωθυπουργό όπου βγήκε στο ιερό βήμα της Βουλής και είτε επειδή δεν ήταν σωστά πληροφορημένος είτε συνειδητά προσπάθησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Νιώθω πικρία και αηδία γιατί βλέπω έναν πρώην πρωθυπουργό να ανεβαίνει στο βήμα, να κατασυκοφαντεί έναν νέο άνθρωπο και να προσπαθεί μέσω αυτής της συκοφαντίας να περάσει το μήνυμα ότι όλοι είμαστε το ίδιο».
Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κωνσταντίνος Κατσαφάδος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, για την συκκοφαντική «επίθεση» που δέχθηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

«Για αυτό τοποθετήθηκα, πήγα εχθές στη Βουλή όχι για να αποδείξω το ανυπόστατο των κατηγοριών, ούτως ή άλλως αυτό αποδεικνύεται με τη δικαστική απόφαση όπου ομόφωνα έχουμε αμετάκλητα κηρυχτεί αθώοι για αυτό το ατυχές γεγονός το οποίο είχε γίνει, το οποίο από την πρώτη στιγμή το καταδικάσαμε όχι μόνο εγώ αλλά και οι επτά φοιτητές του πανεπιστημίου Πειραιά», διευκρίνισε ο υφυπουργός.

«Αυτό το οποίο πραγματικά εμένα με σόκαρε ήταν η προσπάθεια συμψηφισμού μιας πορείας, μιας νεολαίας κα μιας φοιτητικής παράταξης η οποία έχει δώσει δεκαετίες αγώνων τους οποίους έχουν τιμήσει οι φοιτητές και αναγνωρίσει οι φοιτητές για να είναι τα πανεπιστήμια ανοιχτά, για να υπάρχουν σοβαρά μεταπτυχιακά τμήματα σπουδών, για να μπορέσουν να υπάρχουν Erasmus, για να μπορέσουν να αναβαθμιστούν ποιοτικά οι φοιτητικές εστίες, οι φοιτητικές λέσχες απέναντι σε αυτούς που στο μυαλό τους ήταν μόνοι το πώς θα κλείσουν τα πανεπιστήμια και πως θα τα οδηγήσουν στην οπισθοδρόμηση», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Δεν είμαστε λοιπόν όλοι το ίδιο, αυτό είπα στον κ. Τσίπρα και στους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είμαστε αυτοί που τρέχουμε πίσω από τους τρομοκράτες να τους υπερασπιστούμε, δεν είμαστε αυτοί που δημιουργούμε ένα πέπλο και δίνουμε μια σανίδα σωτηρίας και μια ιδεολογική κάλυψη σε όλους αυτούς τους μπαχαλάκηδες, σε όλους αυτούς τους αναρχικούς που το μόνο που ξέρουν είναι να καταστρέφουν και να λεηλατούν τη δημόσια περιουσία. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο λοιπόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαφάδος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ