Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δήλωση Αλέκου Αυλωνίτη για εντοπισμό νέων κρουσμάτων Κορονοϊού σε σχολικές μονάδες της Κέρκυρας

Με αφορμή τον εντοπισμό νέων κρουσμάτων Κορονοϊού σε σχολικές μονάδες της Κέρκυρας, ο Βουλευτής και Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Αλέξανδρος Αυλωνίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εμφάνιση κρουσμάτων Κορονοϊού σε σχολεία του νησιού μας είναι συνεχής στο βαθμό που με υποχρεώνει να δηλώσω τη μεγάλη μου ανησυχία. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, η τοπική κοινωνία γίνεται δέκτης ειδήσεων που λαμβάνουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στη μικρή αύξηση των κρουσμάτων σε μαθητές και διδακτικό προσωπικό.

Θεωρώ απαραίτητη, σε συνεννόηση φυσικά με την επιστημονική κοινότητα, τη λήψη άμεσων μέτρων για την ομαλή λειτουργία των σχολείων μας, γεγονός που θα αποτρέψει μια ευρύτατη διασπορά του ιού πέραν των σχολικών μονάδων και στις υπόλοιπες ηλικιακές και ευάλωτες ομάδες του τοπικού μας πληθυσμού.

Οι αρμόδιες αρχές οφείλουν να μεριμνήσουν έγκαιρα προκειμένου να καταστεί εφικτή, η αποφυγή όσων θλιβερών καταστάσεων παρατηρούνται σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και να δράσουν άμεσα και αποτελεσματικά έτσι ώστε να μην αντικρίσει κανείς μας, χειρότερες ημέρες.

Ως πολίτες οφείλουμε να είμαστε προνοητικοί στις μετακινήσεις μας και προσεκτικοί στις καθημερινές μας επαφές για να διατηρήσουμε στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο τα κρούσματα του ιού και με αυτόν τον τρόπο, ανοιχτά τα σχολεία μας και τα εμπορικά καταστήματα επ’ ωφέλεια της τοπικής μας οικονομίας».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ