Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ανδρέας Λοβέρδος στο Timeline και τον Γιώργο Πιέρρο: «Το ΚΙΝΑΛ είναι πολιτικός μεζές στις ορέξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ» (Βίντεο)

«Τώρα το ΚΙΝΑΛ είναι ένας πολιτικός μεζές στις ορέξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Γιώργο Πιέρρο, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Out of the Box» του διαδικτυακού καναλιού TimeLine.

Ο κ. Λοβέρδος, μιλά για τις εξελίξεις στην κόμμα του, την αποπομπή του από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, ενώ ανοίγει τα χαρτιά του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας. Μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός αναφέρει πως «χάνουμε ψηφοφόρους τώρα. Δεν πηγαίνουν στον Τσίπρα, πηγαίνουν στον Κυριάκο. Αν οι πολίτες με εκλέξουν αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής εγώ μπορώ να βάλω τέλος σε αυτό. Να εκτοπίσω τον Μητσοτάκη από το Κέντρο».

«Τώρα το ΚΙΝΑΛ είναι ένας πολιτικός μεζές στις ορέξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Γιώργο Πιέρρο, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Out of the Box» του διαδικτυακού καναλιού TimeLine.

Ο κ. Λοβέρδος, μιλά για τις εξελίξεις στην κόμμα του, την αποπομπή του από τη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, ενώ άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας. Μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός αναφέρει πως «χάνουμε ψηφοφόρους τώρα. Δεν πηγαίνουν στον Τσίπρα, πηγαίνουν στον Κυριάκο. Αν οι πολίτες με εκλέξουν αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής εγώ μπορώ να βάλω τέλος σε αυτό. Να εκτοπίσω τον Μητσοτάκη από το Κέντρο».

Για τον εμβολιασμό

Για το μείζον ζήτημα του εμβολιασμού στη χώρα μας, ο κ. Λοβέρδος δηλώνει ότι θα έκανε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υγειονομικών πρώτης γραμμής. Ο ίδιος θεωρεί πολύ σημαντικό τον εμβολιασμό και πως δε θα πρέπει χωρίς αυτόν να επιτρέπεται η συμμετοχή σε ορισμένες δραστηριότητες. Επίσης, υποστηρίζει πως είναι απαράδεκτο να μην εμβολιάζονται πρώτα καρδιοπαθείς πενηντάρηδες, αλλά υγιείς εξηντάρηδες. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Έχουμε ανάγκη για μέτρα προστασίας των ευπαθών ομάδων. Μεγάλο επίτευγμα η άυλη συνταγογράφη, εγώ είχα κάνει την ηλεκτρονική».

Για τις διαδηλώσεις και την Ικαρία

Όσον αφορά ακόμα ένα θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα, αυτό της διεξαγωγής διαδηλώσεων και πορειών, πιστεύει ότι πρόκειται για μέγα λάθος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα το γεγονός ότι τις υποστηρίζει. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι 13 χρόνια αρχηγός κόμματος, είναι ασυγχώρητο αυτό που είπε για τις διαδηλώσεις», ανέφερε. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να χαρακτηρίσει επίσης ως λάθος την επίσκεψη στην Ικαρία.

Για τη Novartis

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, ερωτώμενος για τα νέα μέτρα στα Πανεπιστήμια, δήλωσε ότι θα φανεί στην πράξη αν είχε δίκιο η κυβέρνηση, ενώ δήλωσε ανυποχώρητος για την υπόθεση Novartis. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι νιώθει περηφάνεια για τη συμμετοχή του στις κυβερνήσεις Σαμαρά, Παπαδήμου, Παπανδρέου και Σημίτη. «Δε συγχωρώ τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ που ζητούσαν συγγνώμη για τον προηγούμενο» σημείωσε.

Για τον Άδωνι

Για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη ανέφερε: «Με τον Άδωνι είμαστε στενοί φίλοι, αλλά είναι δεξιός. Εγώ είμαι κεντροαριστερός». Τέλος, μιλώντας για το πώς περνάει στην καραντίνα, εξομολογήθηκε πως «οι πιο μεγάλες διασκεδάσεις μου στην καραντίνα είναι η γυμναστική και το Netflix».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

 

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ