Μητσοτάκης για κακοκαιρία: Να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις – Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Εικόνες)

Share:

Ευρεία σύσκεψη με την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την κακοκαιρία πραγματοποιήθηκε στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα και του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ στον Υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρου Λιβάνιου, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας (κτίριο Φάρος). Παρών ήταν και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η αποτίμηση της έως τώρα κατάστασης, με δεδομένη τη σφοδρότατη χιονόπτωση που πλήττει και την Αττική, καθώς και ο συντονισμός όλων των συναρμόδιων φορέων για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται, κυρίως όσον αφορά τις μετακινήσεις.

«Να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις» είπε μετά τη σύσκεψη ο κ. Μητσοτάκης, ενώ διαβεβαίωσε ότι καμία δόση εμβολίου δεν θα πάει χαμένη.

Previous Article

Σε συνεχή επικοινωνία με περιφερειάρχες και ΕΛΓΑ ο Σπήλιος Λιβανός

Next Article

Ταραντίλης: Δικαίωση για το κλείσιμο της Εθνικής Οδού

Σχετικά Άρθρα