Σχόλιο Βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρου Αυλωνίτη σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη

Share:

Σχόλιο Βουλευτή  Κέρκυρας και Αναπληρωτή  Τομεάρχη  Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρου Αυλωνίτη  σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη:

«Η δήλωση του Υπουργού Τουρισμού κ. Θεοχάρη σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό πως «Μπορεί να χαθεί ένα διάστημα μέχρι να ανοίξουμε τη σεζόν, το κρίσιμο τώρα είναι το πώς θα ανοίξουμε και όχι το πότε» είναι ενδεικτικό του φόβου, της άγνοιας παρά το περσινό πάθημα και της αναβλητικότητας του σχεδιασμού που διακατέχει τον ίδιο και την κυβέρνηση της ΝΔ.Όταν, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ επέμενε στις προϋποθέσεις ανοίγματος της τουριστικής σεζόν, η ΝΔ χάιδευε τα αυτιά των μεγάλων παραγόντων της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας για το πότε θα δώσει το πράσινο φως σε τουρίστες και επισκέπτες. Κατόπιν, προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Τώρα, που φαίνεται να προσχωρεί ο κ. Θεοχάρης στην κοινή λογική, συνεχίζει να αφήνει ασαφές και θολό το τοπίο. Ο ίδιος, οφείλει να πει ανοιχτά, αν συνεχίζει να μην θεωρεί το εμβόλιο βασικό όρο για τη μετάβαση σε τουριστικό προορισμό, όπως δήλωνε τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα ή αν έχει ασπαστεί την πρόταση του Πρωθυπουργού για το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η γενικολογία και η αοριστία, δεν εξυπηρέτησαν ποτέ κανέναν βραχυπρόθεσμο, ούτε και μακροπρόθεσμο στόχο».

Previous Article

Στο MEGA η Ελληνοφρένεια

Next Article

Βουλή – Λιβάνιος: Τέλος οι απευθείας διορισμοί των δημοσίων διοικήσεων – Βλάξ όποιος ανάρτησε το χαρτί στην ΕΡΤ

Σχετικά Άρθρα