Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Στις 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου η τέταρτη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Την Τρίτη 16, την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα η τέταρτη φάση της διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)», που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από την Τρίτη έως την Πέμπτη Φεβρουαρίου 2021 από τις 9 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ. στο Τρίκλινο.

Οι 1.200 οικογένειες από την Κέρκυρα και τους Παξούς θα παραλάβουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ειδικότερα θα διανεμηθούν: Γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτές ντομάτας, φακές, φασόλια, χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, φρούτα και φέτα.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν: τον Α.Μ.Κ.Α., την αστυνομική ταυτότητα και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (δεν απαιτείται γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας πληρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ