Οι νίκες των Κερκυραίων αθλητών είναι αποτέλεσμα ακαταπόνητης αγωνιστικότητας, μεθοδικής προετοιμασίας και ψυχικής δύναμης.

Share:

“Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους κερκυραίους αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο 35ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ιδιαίτερα θέλω να συγχαρώ τη Σπυριδούλα Καρύδη, τη χρυσή Πανελληνιονίκη μας αλλά και για το αργυρό μετάλλιο το οποίο έλαβε στο τριπλούν καθώς και τον Παναγιώτη Ματζουρογιάννη και την Παναγιώτα Δόση που κατέκτησαν αργυρά μετάλλια.

Επίσης τον Σπύρο Δουκατέλη, τον Δημήτρη Μονόπωλη και τον Γιώργο Δόση για το χάλκινο μετάλλιο που πήραν. Συγχαρητήρια και στον Πέτρο Πουλή που στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημη διοργάνωση κατέλαβε την 5η θέση.

Οι νίκες των Κερκυραίων αθλητών είναι αποτέλεσμα ακαταπόνητης αγωνιστικότητας, μεθοδικής προετοιμασίας και ψυχικής δύναμης.

Οι αθλητές μας, αποδεικνύουν και πάλι πως αποτελούν μεγάλες ελπίδες για τον ελληνικό αθλητισμό.

Μέσα από τόσο σημαντικές διακρίσεις, αναδεικνύεται επίσης ο ρόλος των συλλόγων και των προπονητών τους , που αγωνίζονται καθημερινά για την αξιοποίηση κάθε ταλέντου ξεχωριστά. Θερμά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα τους και τους γονείς τους.

Εύχομαι στους αθλητές μας υγεία και δύναμη για νέες λαμπρές επιτυχίες οι οποίες τιμούν τον κερκυραϊκό αθλητισμό και τον προβάλουν σε διεθνές επίπεδο!”

Previous Article

Το 9o «CORFU MOUNTAIN TRAIL» θα διεξαχθεί Σάββατο Κυριακή 8-9 Μαΐου 2021

Next Article

Στέφανος Γκίκας: «11 Μαρτίου δημοπρατείται η Μελέτη Στατικής Επάρκειας του Κολυμβητηρίου και Κλειστού Γυμναστηρίου ΕΑΚΚ»

Σχετικά Άρθρα