Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βουλή: Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την ψήφιση του ν/σ ΜΜΕ

 “Σας καταγγέλλουμε και εσάς κ. Λιβάνιε και τον κ. Μητσοτάκη και θα αποχωρήσουμε την διαδικασία  ψήφισης του νομοσχεδίου και θα ενημερώσω για όλα και τον Πρόεδρο της Βουλής που θα συναντήσω σε λίγο. Δεν θα μπει στον πάγο η Βουλή», είπε χαρακτηριστικά ο Α. Τσίπρας, ο οποίος επέλεξε να αποχωρήσει η αξιωματική αντιπολίτευση από την Βουλή κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ.

 Νωρίτερα πήρε τον λόγο κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου και κατήγγειλε την κυβέρνηση για δημιουργία golden boys στην ΕΡΤ.

 “4.800 θα παίρνουν τα στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ και ο Πρόεδρος όμως που τυγχάνει να είναι κολλητός του κυρίου Μητσοτάκη, ο υπεύθυνος τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αμέσως μετά έγινε πρόεδρος της ΕΡΤ. Που  έχει  γίνει ποτέ αυτό σε ποια ευρωπαϊκή χώρα; Και τώρα του δίνεται τη δυνατότητα όχι να διπλασιάσει αλλά να έχει τις αμοιβές ανώτερου κρατικού λειτουργού.  Τον μισθό του προέδρου Αρείου Πάγου θα πάρει.

 Γιατί έχει κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά του γιατί προστατεύει τον Πρωθυπουργό στις κρίσιμες στιγμές γιατί εξαφάνισε την αξιωματική αντιπολίτευση.  Υπάρχει καθεστώς λογοκρισίας έβγαλε ντιρεκτίβα και την τοιχοκόλλησε στην αίθουσα σύνταξης τη μέρα που έγινε το γλέντι στην Ικαρία Ικαρία και έρχεται τώρα να τα εξισώσει αυτά η αύξηση των μισθών” είπε ο Α. Τσίπρας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ