Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Λοβέρδος για ΚΙΝΑΛ: Κι αν διαφωνώ δεν μιλάω, αλλά αν δεν ενισχυθούμε τώρα, τότε πότε;

«Συντάσσομαι χωρίς να μιλάω, γιατί δεν θέλω να τροφοδοτώ τα παραπολιτικά. Υπάρχουν μέχρι τώρα θέματα που διαφώνησα με την πολιτική, που έχει επιλεγεί. Έδωσα τις θέσεις αρχής μου και δεν επέμεινα», τόνισε ο βουλευτής και υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Radio North 98 και στην εκπομπή «Βόρειος Αντίκτυπος», εξηγώντας ότι δεν κάνει αγώνα διαφοροποίησης από τη Φώφη Γεννηματά, ούτε το ΚΙΝΑΛ κινείται με δύο «γραμμές».

«Εγώ δεν είμαι ο πολιτικός που θα κάνει φράξιες μέσα το ΚΙΝΑΛ, αντίθετα υποτάσσομαι στην κεντρική γραμμή, ακόμη και σε θέματα που δεν έχω σύμφωνη γνώμη», υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Είμαι γνωστός. Ξέρετε τις απόψεις μου. Δεν έχω ανάγκη να τις επικαιροποιώ σε κάθε θέμα που η ημερήσια διάταξη της χώρας ανοίγει. Αυτό δεν σημαίνει πως το ΚΙΝΑΛ πορεύεται με δύο πόλους. Από εκεί και πέρα, βεβαίως και οργανώνομαι, βεβαίως και συζητάω, βεβαίως και χρησιμοποιώ την τηλεδιάσκεψη ως μέσο για να έρχομαι σε επαφή με όλη την Ελλάδα».

Αναφερόμενος στο στόχο του για υπερδιπλασιασμό των ψήφων, «ώστε να καταστεί το ΚΙΝΑΛ δύναμη εξουσίας στη συνείδηση του Έλληνα πολίτη», εξαπέλυσε σαφείς αιχμές κατά της ηγεσίας για το γεγονός ότι αυτό δεν επιτεύχθηκε σε μια θεωρητικά «ευνοϊκή» περίοδο.

«Υπάρχει ένα τεράστιο πεδίο, αν η αντιπολίτευση είναι πραγματικά μεταρρυθμιστική, να βάλει φρένο σ` αυτούς οι οποίοι εκμεταλλεύονται τους τίτλους και όχι τα περιεχόμενα των θεμάτων» σημείωσε. «Στην κυβέρνηση δηλαδή και στον κ. Μητσοτάκη. Εάν δεν το κάνεις αυτό, τότε η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης σε σπρώχνουν προς την αριστερά, την άκρα αριστερά του πολιτικού συστήματος, όπου πολλές φορές οι ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης σχεδόν ταυτίζονται. Αν δηλαδή έλειπε η υπογραφή δεν θα μπορούσες να καταλάβεις ποιο κόμμα είναι αυτό, το οποίο έχει κάνει την κάθε δήλωση. Σε σπρώχνουν σε μια κατεύθυνση όπου δεν υπάρχουν πολλοί πολίτες. Μας σπρώχνει η δράση του κ. Μητσοτάκη σε μια πολιτική, όπου υπάρχει ένα κοινό 20% με 30%, που το μοιράζονται τέσσερα κόμματα. Εκεί δεν υπάρχει χώρος για εμάς».

Ο κ. Λοβέρδος πρόσθεσε: Επιπλέον η κυβέρνηση αντιμετωπίζει πίεση από χειρισμούς στην πανδημία, τώρα με τις χιονοπτώσεις, αλλά ακόμα περισσότερο με τους χειρισμούς στην οικονομία» είπε ο κ. Λοβέρδος. «Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας , όχι μόνο δεν έχουν βρει βηματισμό, αλλά οι αντιδράσεις τους είναι πολλές φορές είναι αταβιστικές, δηλαδή κάτι θυμούνται που έρχεται από πίσω και γίνεται κύριος πολιτικός λόγος. Αν λοιπόν σ` αυτή τη συγκυρία δεν καταφέρνει να αυξήσει το ΚΙΝΑΛ τις δυνάμεις του, πότε θα το κάνει;».

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ