Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ντόρα Μπακογιάννη στα Παραπολιτικά 90,1: «Τα προβλήματα ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα»

Σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες η αντιπολίτευση δεν μιλάει όταν η χώρα αντιμετωπίζει προβλήματα όπως μια κακοκαιρία, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret με τον Παναγιώτη Τζένο, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι οι αντιδράσεις της δείχνουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ευρωπαϊκή χώρα ενώ συμπλήρωσε πως η αυτοδιοίκηση πρέπει να κλαδεύει τα δέντρα ενώ αναγνώρισε ότι υπάρχουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια και κάλεσε τους αρμόδιους να δώσουν ρεύμα στα νοικοκυριά.

Σε ό,τι αφορά τις διερευνητικές επαφές, είπε πως η Τουρκία έχει απασφαλίσει συμπληρώνοντας πως τη μία κάνει προσέγγιση στην ΕΕ και τις ΗΠΑ και από την άλλη απειλεί.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι ο τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται ανάμεσα στα πυρά των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει στην Τουρκία να αλλάξει το πλαίσιο του διαλόγου ενώ είπε πως η γείτονα καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τέλος αναφορικά με τις αντιδράσεις στην επέκταση ΚΥΤ στον Έβρο είπε πως δεν υπάρχει μέρος στην Ελλάδα που να θέλει ένα Καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ