Απάντηση Μπακογιάννη σε Πολάκη: «Μπέρδεψε το αλάτι με τη λάσπη»

Share:

 Ότι μπέρδεψε «το αλάτι με τη λάσπη» κατηγορεί ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη, με αφορμή ανάρτηση του δεύτερου για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στην Αθήνα.

 «Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια» τονίζει στη σχετική δήλωση -απάντηση ο κ. Μπακογιάννης και προσθέτει: «37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και ασφαλής κάθε γειτονιά της πόλης. Εκατοντάδες τόνοι αλατιού. Προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Δεν ξέρω πώς λειτουργούσε ο κ. Πολάκης ως δήμαρχος, αλλά στην Αθήνα κοιτάμε να λύσουμε τα προβλήματα και χωρίς τα δικά του, καθ´ ομολογία, “μαύρα ταμεία”. Δυστυχώς, κ. Πολάκη μπερδέψατε το αλάτι με τη λάσπη. Ρίξτε την αλλού».

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του κατηγορούσε τον δήμαρχο Αθηναίων ότι προμηθεύτηκε αλάτι μετά το πέρας της κακοκαιρίας.

 Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μπακογιάννη:

Καλή η πλάκα του κ. Πολάκη, αλλά καλύτερη η αλήθεια. 37 μηχανήματα στους δρόμους για να μείνει ανοιχτή, λειτουργική και…

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Previous Article

Βουλή – Βαρουφάκης: Να ανακτήσουμε την εθνική κυριαρχία επί της ΑΑΔΕ

Next Article

Πέτσας: Απαραίτητη η υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχετικά Άρθρα