Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Αδαμίδης (πρόεδρος ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ) στα Παραπολιτικά 90,1: Μέχρι το τέλος της ημέρας οι γραμμές της μέσης τάσης θα έχουν αποκατασταθεί

«Πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος της ημέρας αυτές οι γραμμές της μέσης τάσης θα έχουν αποκατασταθεί», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Κεντρικό Μαγκαζίνο» με την δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδηςαναφορικά με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας.

«Υπάρχει έντονο πρόβλημα το οποίο συνεχίζεται αυτό το τριήμερο. Εμείς από τη πλευρά μας κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, πιστεύουμε ότι εντός της ημέρας το μεγαλύτερο μέρος από αυτές τις περιοχές που έχουνε το έντονο πρόβλημα Διόνυσο, Άγιο Στέφανο , Μαρούσι και τα λοιπά θα έχει αποκατασταθεί και προφανώς θα μείνουνε κάποια πράγματα που είναι εντός ας το πούμε των μικρότερων δρόμων, στη χαμηλή τάση, στα ρολόγια δηλαδή γιατί πιθανότατα να έχουμε και κομμένα καλώδια στις οικίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αδαμίδης.

«Για αυτό όταν η περιοχές ηλεκτροδοτηθούν καλό θα είναι οι ιδιοκτήτες να ενημερώσουν τον ΔΕΔΗΕ ότι έχουν αντίστοιχες βλάβες στα σπίτια τους», επισήμανε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Παράλληλα ανέφερε ότι έχουν ενισχυθεί τα συνεργεία με συναδέλφους που έχουνε έρθει από χθες το απόγευμα από άλλες περιφέρειες της χώρας και «γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια εφόσον υπάρχει και η δυνατότητα της πρόσβασης».

«Από χθες το απόγευμα μετά την εμπλοκή της ΕΜΑΚ και του στρατού τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί υπάρχει διάνοιξη των δρόμων κάτι που δεν υπήρχε τις δύο πρώτες μέρες. Γιατί για να επιχειρήσει ο τεχνίτης πρωτίστως πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα της πρόσβασής του στο σημείο που υπάρχει το πρόβλημα», δήλωσε επιπρόσθετα.

Την ίδια στιγμή τόνισε πως το μεγάλο πρόβλημα ήταν αποκλειστικά τα δέντρα και δεν είναι κάτι- που όπως είπε – «μπορεί εύκολα κανείς να το αποφύγει αυτό το πράγμα όταν έχει τόσο μεγάλο όγκο χιονιού».

«Έχει γίνεται τώρα μια συζήτηση για τα κλαδέματα, το κλάδεμα είναι μια κατάσταση που κόβεις το κλαδί που είναι κοντά στο καλώδιο προκειμένου να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα βραχυκυκλώματος, εδώ μιλάμε ότι έχει πέσει δέντρο, αυτό το δέντρο υπάρχει περίπτωση να το κόψει κανείς;», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Δεν είναι ζητήματα εύκολα αυτά, τέτοιου είδους διαδικασίες θέλουνε χρήματα, θέλουνε προγράμματα, κάποιοι δήμοι της χώρας τα έχουν κάνει νωρίτερα και έχουν υπογειοποιήσει τα καλώδιά τους προφανώς στην περιοχή αυτή των βορείων προαστίων δεν έχουν συμβεί τέτοιες διαδικασίες, και όσο δεν γίνονται αυτές οι διαδικασίες θα έχουμε αρνητικά φαινόμενα είτε είναι από αέρηδες, είτε από βροχές», κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ