Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Απίστευτο: Εσωκομματική «φαγωμάρα» στον ΣΥΡΙΖΑ για το σπίτι του Ντόναλντ Τράμπ – Οι αιχμηρές αναρτήσεις, τα «καρφιά» και η ατάκα για «πολιτισμικό χάσμα»

Τι σχέση ένας Συντονιστής Κομματικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική και πολιτικός στενός φίλος της Ζανέτ Τσίπρα, ένας πρώην πρόεδρος του αριστερού Ιδρύματος «Νίκος Πουλατζάς», ένας διάσημος μεσίτης στη Νέα Υόρκη και μια πολυτελή κατοικία του Ντοναλντ Τράμπ που πρόσφατα πουλήθηκε για 140.000.000 εκ. δολάρια;

Την απορία θα σας την λύσουμε παρακάτω, καθώς όλοι οι παραπάνω πρωταγωνιστές της ιστορίας, άλλοι άθελα τους και άλλοι σκοπίμως, εμπλέκονται στον πολύχρονο «εμφύλιο» της Αριστεράς.

Η ανάρτηση του κ. Γολέμη

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Προ ημερών ο πρώην πρόεδρος του Ιδρύματος «Ν. Πουλατζάς», κ. Χάρης Γολέμης, ένας άνθρωπος που κατά την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ είχε συμβάλλει καθοριστικά στην δικτύωση του κόμματος στον διεθνή τύπο, έκανε την εξής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

golemis_anartisi_ok

Η ανάρτηση του Χάρη Γολέμη

«Δεν ασχολούμαι με τα οικογενειακά των κατά καιρούς πολιτικών αντιπάλων μου, εκτός αν αυτοί τα δημοσιοποιούν με υπερηφάνεια οπότε χάνεται η έννοια της ιδιωτικότητας, με τα ίδια αυτά τα στοιχεία να αποκτούν ιδεολογική σημασία. Έχεις, λοιπόν, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που καμαρώνει γιατί συγγενικό του πρόσωπο κατάφερε να πουλήσει, εν μέσω κρίσεως, μια βίλα του Τράμπ έναντι 140 εκατομμυρίων δολαρίων. Καλοφάγωτη η προμήθεια του ανθρώπου, το ξέρουμε ότι ο καπιταλισμός δεν έχει μόνο χαμένους. Αλλά να μπαίνει αυτή η ανάρτηση μετά την αμέσως προηγούμενη δική του, που λέει “Ας ανοίξουν μερικοί τα παράθυρα του μυαλού τους μπάς και φύγει η ιδεολογική τους μούχλα”, δείχνει κατά την γνώμη μου το πολιτισμικό χάσμα που χωρίζει τους συντρόφους της Προοδευτικής Συμμαχίας μεταξύ τους…».

Η ανάρτηση του κ. Μπεχράκη

Όπως ήταν φυσικό όλοι αναρωτήθηκαν ποιος είναι ο αποδέκτης της αιχμηρής αυτής αναφοράς του. Μετά από έρευνα μας, πληροφορηθήκαμε ότι το πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν ο κ. Γολέμης για την πώληση της βίλας Τράμπ, είναι ο Συντονιστής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδας Μπεχράκης.

bechrakis_anartisi_2

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Μπεχράκη

Ο άνθρωπος δηλαδή που «καμάρωνε» από το δικό του Facebook επειδή ο γαμπρός του Ράιαν Σέρχαντ, κτηματομεσίτης στη Νέα Υόρκη, κατάφερε να πουλήσει μια βίλα του Ν. Τράμπ. Συγκεκριμένα ο κ. Λεωνίδας Μπεχράκης, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την αδελφή του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ, αυτό που έγραψε στο Facebook ενόχλησε τον Χ. Γολέμη, ο οποίος κινείται στην ομάδα των «53+», ήταν το εξής: «Μέσα σε ένα ζοφερό οικονομικό κλίμα.. ο γαμπρός Rayan Serhant έσπασε ακόμη ένα ρεκόρ.. πούλησε τη δεύτερη στην ιστορία ακριβότερη κατοικία στην Αμερική αξίας 140.000.000 δολ».

bexrakis_kai_zannet_tsipra

Ο Λεωνίδας Μπεχράκης και η Ζανέτ Τσίπρα

Screenshot_2021-02-18_at_14_12_16

Η ανάρτηση του Ράιαν Σέρχαντ

Στο επίκεντρο το… Τράμπ

Και κάπως έτσι ο Ν. Τράμπ βρέθηκε στο επίκεντρο μιας εσωτερικής διαμάχης και των ανοιχτών λογαριασμών που έχουν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και χρόνια. Ο μεν Χ. Γολέμης, αν και δεν είναι πλέον μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ, εν τούτοις ανήκει στην κατηγορία των στελεχών της Αριστεράς με απόψεις «ταυτόσημες» με της ομάδας των «53+» και δεν έβλεπε ποτέ με καλό μάτι τη διεύρυνση προς το χώρο της Κεντροαριστεράς και την «Πασοκοποίηση» του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κ. Μπεχράκης κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση, ασχέτως αν στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω υπάρχει και μία που ειναι ομιλητής με φόντο τον Α. Βελουχιώτη.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ