Πυρά ΚΙΝΑΛ κατά Μενδώνη: Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές

Share:
Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την υπόθεση των καταγγελιών περί σεξουαλικής παρενόχλησης, εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής σχολιάζοντας με τη φράση «Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές» τα όσα ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα.

Σε διαδικτυακή ενημέρωση των δημοσιογράφων, οι Παύλος Χρηστίδης, Χρήστος Πρωτόπαππας και Μανώλης Όθωνας, απέδωσαν την ευθύνη στον πρωθυπουργό, καθώς υποστήριξαν πως με δική του εντολή τοποθετήθηκε ένας επικίνδυνος άνθρωπος, με καταγγελίες εις βάρος του και δικαστικές εκκρεμότητες στο Εθνικό Θέατρο.

«Όταν έμαθαν περί τίνος πρόκειται προσπάθησαν να το συγκαλύψουν. Δόθηκε εντολή στη κ. Μενδώνη να το συγκαλύψει, όμως βλέπουν ότι δεν μπορούν να το κρατήσουν και τώρα αποστασιοποιούνται», ανέφεραν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως υπογράμμισαν, το Κίνημα Αλλαγής θα πάρει θεσμικές πρωτοβουλίες για να απολογηθούν όσοι έκαναν τις συγκεκριμένες επιλογές. «Η κυβέρνηση ψάχνει για φταίχτες, πρέπει όμως να αναλάβει την ευθύνη» τόνισαν από το ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Previous Article

«Πυρά» ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Η μόνη απόπειρα συγκάλυψης είναι αυτή του κ.Τσίπρα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας

Next Article

Πλακιωτάκης: Άμεση καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού και επιδόματος ανεργίας ναυτικών

Σχετικά Άρθρα