«Πυρά» ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Η μόνη απόπειρα συγκάλυψης είναι αυτή του κ.Τσίπρα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας

Share:

«Είναι πραγματικά θλιβερή η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει κομματικό χρώμα σε αυτήν την υπόθεση»

Mε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία «απασφάλισε» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας για τις υποθέσεις βιασμού, τονίζοντας πως ένα ζήτημα που πρέπει να βρίσκει ενωμένο τον πολιτικό κόσμο, η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί να του δώσει «κομματικό χρώμα». Παράλληλα, «εξαπολύει πρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας πως ως απόπειρα συγκάλυψης λογίζεται «η απόπειρα που έκανε ο κ. Τσίπρας, εγγράφως μάλιστα, να μείνει στο σκοτάδι η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Η μόνη απόπειρα συγκάλυψης- και είναι γνωστή στο πανελλήνιο- είναι η απόπειρα που έκανε ο κ. Τσίπρας, εγγράφως μάλιστα, να μείνει στο σκοτάδι η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην πρεσβεία της Βενεζουέλας. Είναι πραγματικά θλιβερή η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ, να δώσει κομματικό χρώμα σε μια υπόθεση η οποία θα έπρεπε να βρίσκει ενωμένο τον πολιτικό κόσμο απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα.

Η κυβέρνηση ήταν εκείνη που μέσω της ημερίδας με θέμα «Σπάσε τη Σιωπή – Μίλησε, Μην Ανέχεσαι», ενθάρρυνε τα στόματα να ανοίξουν. Και θα λάβει κάθε θεσμικό μέτρο ώστε να αντιμετωπιστούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Οσο για τις συγκεκριμένες υποθέσεις που έχουν έρθει στο φως, το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και όλες οι κρατικές υπηρεσίες είναι στη διάθεσή της.

Previous Article

Ντόρα Μπακογιάννη: Υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών έζησαν τραγικές καταστάσεις

Next Article

Πυρά ΚΙΝΑΛ κατά Μενδώνη: Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριτές

Σχετικά Άρθρα