Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μάκης Βορίδης για κακοκαιρία «Μήδεια» στα Παραπολιτικά 90,1: «Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υπεύθυνος για την συντήρηση του δικτύου»

Μέσα στο 2021 θα ρυθμιστούν οι αρμοδιότητες για ποιος μπορεί να κάνει καλύτερα και τι δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Secret, με τον Παναγιώτη Τζένο, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης μετά το πινγκ πονγκ των ευθυνών για τα προβλήματα που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Μήδεια.

 Ο κ. Βορίδης τόνισε πως ο ΔΕΔΔΗΕ είναι υπεύθυνος για την συντήρηση του δικτύου και θα έπρεπε να είχε δράσει προληπτικά ώστε να αποφευχθούν τέτοια προβλήματα.

 Παράλληλα επεσήμανε  πως τέτοια κακοκαιρία συμβαίνει πολύ σπάνια στην Αττική, ενώ τόνισε πως ο κρατικός μηχανισμός λειτούργησε.

 Χαρακτήρισε πολιτικά ορθή την απόφαση για το κλείσιμο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας ενώ είπε πως καθίσταται απαραίτητη η υπογειοποίηση του δικτύου.

 Αναφερόμενος στα σενάρια πρόωρης κάλπης ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν στην κανονική τους ημερομηνία.

 Τέλος, αναφορικά με τον Δημήτρη Κουφοντίνα είπε πως έχει καταδικαστεί, εκτίει την ποινή του, είναι ένας κρατούμενος που δεν έχει ζητήσει ποτέ συγνώμη και οι συνθήκες κράτησης είναι όπως ορίζει ο ποινικός κώδικας. Σημείωσε πως δεν πλήττονται τα ανθρωπιστικά ιδεώδη επειδή κάποιος αποφάσισε να κάνει απεργία πείνας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ