Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Επίσημη επίσκεψη Παναγιωτόπουλου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Επίσημη επίσκεψη, τριήμερης διάρκειας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) πραγματοποιεί από χθες ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κώστα Φλώρο και τον επικεφαλής της Γενικής Διευθύνσεως Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του υπουργείου Αντιπτέραρχο (Ι) ε.α. Θόδωρο Λάγιο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Έλληνος ΥΕΘΑ στη φίλη αραβική χώρα του Κόλπου, ο Ν.Παναγιωτόπουλος θα έχει συνομιλίες με τον Εμιρατινό ομόλογό του υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για Αμυντικές Υποθέσεις Mohammed Al Bowardi και θα καταθέσει στέφανο στο «Μνημείο Μαρτύρων» (Wahat Al Karama).

Επίσης θα παρακολουθήσει την τελετή ενάρξεως των διεθνών εκθέσεων αμυντικών υλικών και εξοπλισμών “IDEX 2021” και “NAVDEX 2021”, καθώς και το Διεθνές Συνέδριο Αμύνης, που πραγματοποιούνται στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Αμπού Ντάμπι υπό την υψηλή εποπτεία του Προέδρου των ΗΑΕ Σεΐχη Khalifa bin Zayed Al Nahyan.

Κατά την εκεί παραμονή του ο ΥΕΘΑ θα επισκεφθεί το ελληνικό περίπτερο των εταιρειών αμυντικού υλικού στις προαναφερθείσες διεθνείς εκθέσεις, ενώ θα μεταβεί και στην φρεγάτα «ΥΔΡΑ» που ναυλοχεί στο λιμάνι Ζαγέντ των ΗΑΕ.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ