Πυρά Μαξίμου κατά Τσίπρα: Ο ίδιος και το κόμμα του έχουν αποδυθεί σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας

Share:
Με ανακοίνωσή του, το Μέγαρο Μαξίμου «εξαπολύει πυρά» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως στην προσπάθεια που γίνεται με το κίνημα #metοο και την επιχείρηση εξάλειψης των τραγικών αυτών φαινομένων, «επιδίδεται σε μία πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας».

Στη συνέχεια, η ανακοίνωση τονίζει πως η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ εστιάζεται στο να κομματικοποιήσει ένα ζήτημα που αφορά όλους, ενώ ξεκαθαρίζει πως με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Βουλή θα δοθεί η ευκαιρία προκειμένου «να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να μπει φραγμός σε τέτοιου είδους νοσηρά φαινόμενα».

Η ανακοίνωση:

Απάντηση στη δήλωση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Αναμένουμε τον κ. Τσίπρα την Πέμπτη στη Βουλή προκειμένου να τοποθετηθεί για τα όσα, όντως συγκλονιστικά, αποκαλύπτονται. Ο ίδιος και το κόμμα του έχουν αποδυθεί σε μια πρωτοφανή καμπάνια χυδαιότητας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας, άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυπτόμενοι πίσω από τη στρατιά των troll τους στο διαδίκτυο έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας μιλώντας ακόμη και για #ΝΔ_παιδεραστές. Προσπαθούν έτσι να μετατρέψουν ένα μείζον θέμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, τα ΜΜΕ, τους εργασιακούς χώρους, όπως είναι το ελληνικό #metoo και οι υποθέσεις παιδεραστίας, που αφορούν και την περίοδο διακυβέρνησής του 2017-2018, σε ελληνικό QAnon.

Ο Πρωθυπουργός αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία για ανοιχτή συζήτηση μπροστά στον ελληνικό λαό, στη Βουλή, καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να μπει φραγμός σε τέτοιου είδους νοσηρά φαινόμενα.

Previous Article

Θεοδωρικάκος: Τρισάθλια και απαράδεκτη η επίθεση σε βάρος του πρωθυπουργού

Next Article

«Ηλεκτρισμένο» κλίμα στο ΚΙΝΑΛ: Φτιάχνουν ψηφοδέλτια για τις επόμενες εκλογές εν μέσω εντάσεων – Οι αποφάσεις της Φώφης και οι κινήσεις Ανδρουλάκη και Λοβέρδου

Σχετικά Άρθρα