Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κουρουμπλής στα Παραπολιτικά 90,1 για Δημήτρη Λιγνάδη: Πρέπει να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να λειτουργήσει – Έχω εμπιστοσύνη σε αυτή

«Πρέπει να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να λειτουργήσει», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουπλής, με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αναφορικά με την παραίτηση της υπουργού, είπε πως η κ. Μενδώνη δεν πήγε πρώτη φορά στο συγκεκριμένο υπουργείο.

Τέλος, ο ίδιος εκτίμησε ότι το θέμα Λιγνάδη θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Παναγιώτη Κουρουμπλή στα Παραπολιτικά 90,1:

Αναφερόμενος στην υπόθεση Λιγνάδη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Η χώρα βρίσκεται σε μεγάλη τρικυμία και συνάντησε τώρα άλλη μια τρικυμία που έχει να κάνει με κάτι που όλοι υποψιαζόμασταν τέτοιου είδους φαινόμενα παιδεραστίας κλπ αλλά για κάποιους λόγους αυτό κοινωνικούς και άλλους έμπαινε κάτω από το χαλί. Τώρα είναι χρήσιμο να επιδείξουμε μια αυτοπειθαρχία και να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη και τους ανθρώπους που έχουν υποστεί μια τέτοιας μορφή βίας να μιλήσουνε. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, η Δικαιοσύνη θα τα ψάξει αυτά».

Αναφορικά με το αίτημα για παραίτηση της κ. Μενδώνη, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε: «Η κ. Μενδώνη δεν πήγε πρώτη φορά σε αυτό το υπουργείο. Δεν είναι ένας άνθρωπος που πήγε τώρα και να πεις ότι δεν ξέρει τίποτα, δεν άκουσε τίποτα».

«Εγώ πιστεύω ότι κάτω από αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί και με αυτή την ιδιαιτερότητα του προβλήματος που μπαίνει μέσα στα σπίτια όλων γιατί έχει να κάνει με παιδάκια, ευαισθητοποιεί όλους δεξιούς αριστερούς, πιστεύω ότι στο Μητσοτάκη θα κάνει μεγαλύτερη ζημιά. Γιατί αν παραιτούνταν (η κα Μενδώνη) μετά από μια δύο θέμα θα έκλεινε το θέμα πολιτικά, τώρα κάθε μέρα θα δείτε τι θα γίνεται. Του Μητσοτάκη θα του κάνει μεγαλύτερη ζημιά αυτό παρά να την παραιτήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ