Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με εντολή Κεραμέως τίθεται σε αργία ο εκπαιδευτικός που κακοποιούσε 15χρονο

Έχει κινηθεί από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως
, η διαδικασία έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα ο 62χρονος εκπαιδευτικός, που φέρεται να διέπραξε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συγγενικό του πρόσωπο, σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας.

Η διαδικασία κινήθηκε μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.

Υπενθυμίζεται ότο ο 62χρονος φιλόλογος από το Χαϊδάρι, καθηγητής ειδικής αγωγής, κακοποιούσε 15χρονο μαθητή επί επτά χρόνια, από τότε δηλαδή που το παιδί ήταν 8 χρόνων, εκμεταλλευόμενος τη συγγένεια που είχε μαζί του, αλλά και το γεγονός ότι έμεναν σε διπλανά σπίτια. Ο 62χρονος συνελήφη χθες, Σάββατο, έπειτα από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση που κατατέθηκε από τους γονείς του 15χρονου μαθητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής ειδικής αγωγής, που κακοποιούσε τον μαθητή από όταν ήταν οκτώ χρονών, συνδεόταν με μακρινή συγγένεια με την οικογένειά του και για το λόγο αυτό ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή, όπου και ασελγούσε σε βάρος του. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 15χρονος, ο 62χρονος φέρεται να τον κακοποίησε σπίτι του, ακόμα και μπροστά σε τέσσερα άλλα άτομα.

Οι αστυνομικοί, που προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή έπειτα από το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του, κατάσχεσαν τον υπολογιστή και το κινητό του, για να ερευνήσουν τις συνομιλίες του, αλλά και να διαπιστώσουν αν υπήρξαν και άλλα θύματα του 62χρονου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ