Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Νικητής στη μάχη με τον κοροναϊό ο Γρηγοράκος – Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία»

Νικητής στη μάχη κατά του κοροναϊού βγήκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, καθώς επειτα από 48 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία» 

Ο κ. Γρηγοράκος εισήχθη στις 17 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο καθώς νόσησε από τον κοροναϊό  και ακολούθησε η διασωλήνωσή του.

Το πρωί της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο του πανεπιστημιακής κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία.

Πλέον αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας με σκοπό να αντιμετωπιστούν τα κινητικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί εξαιτίας της πολυήμερης νοσηλείας του στην εντατική.

«Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, την καθηγήτρια Αντωνία Κουτσούκου και το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό) της Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο “Σωτηρία”, για την άριστη περίθαλψη τους δύο μήνες της νοσηλείας μου. Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσω», δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Οι άνθρωποι αυτοί -υπογράμμισε- είναι ηρωες. Ήταν μια μακρά και δύσκολη νοσηλεία. Το ΕΣΥ ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτησεις αυτές. Εχοντας πίστη στο Θεό μπόρεσα και το ξεπέρασα. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται να έχουν καλή έκβαση. Να γίνουν γρήγορα καλά!»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ