Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πάει… Θεσσαλονίκη η «Απόπειρα Δολοφονίας» του Λοβέρδου

Μετά την Αθήνα, η διαδικτυακή παρουσίαση του βιβλίου του Ανδρέα Λοβέρδου «Απόπειρα Δολοφονίας» από τις εκδόσεις Ίνδικτος εστιάζει και στη Θεσσαλονίκη, με πρωταγωνιστές προσωπικότητες που συνδέονται με ισχυρούς δεσμούς με τη συμπρωτεύουσα.

Και όπως επισημαίνουν συνομιλητές του Ανδρέα Λοβέρδου, που έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, η διαδικτυακή αυτή παρουσίαση της «Απόπειρας Δολοφονίας» δίνει και τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους Θεσσαλονικείς και Βορειοελλαδίτες φίλους του.

Για το βιβλίο θα μιλησουν ο Καθηγητής Νομικής ΑΠΘ Γρηγόρης Καλφέλης, ο Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής ΔΠΘ Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας, ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης, ενώ την διαδικτυακή παρουσίαση διοργανώνουν οι Εκδόσεις Ίνδικτος.

Στην «Απόπειρα Δολοφονίας» που κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Ίνδικτος» ο Α.Λοβέρδος αφηγείται όλα όσα βίωσε στην πολιτικοδικαστική σκευωρία της υπόθεσης Novartis. Και όπως ο ίδιος υπογραμμίζει στον πρόλογο του βιβλίου του πρόκειται «για μία προσωπική μαρτυρία. Τίποτε περισσότερο αλλά κυρίως τίποτε λιγότερο».

Το ψηφιακό ραντεβού δίνεται για τις έξι το απόγευμα και για το βιβλίο θα μιλήσουν οι ακαδημαϊκοί Γρηγόρης Καλφέλης και Κώστας Αναγνωστόπουλος, και οι δημοσιογράφοι Κώστας Μπλιάτκας και Μανώλης Αναγνωστάκης.
Όσοι πιστοί, συνδεθείτε για να παρακολουθήσετε ‘ζωντανά’ την εκδήλωση στις σελίδες www.loverdos.gr & www.indiktos.gr, καθώς και στο Facebook live (Andreas Loverdos) και Facebook live (ΕκδόσειςΊνδικτος)

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ