Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ταραντίλης για επίθεση στο γραφείο της Κεραμέως: H κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται, υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου

Με ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, καταδίκασε την νέα επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας
στο γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως. Συγκεκριμένα, ο κ.Ταραντίλης στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι η κυβέρνηση «ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται» από τους «τραμπούκους που έγραψαν συνθήματα υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες, Δημήτρη Κουφοντίνα.

Θυμίζεται πως νωρίτερα με δική της ανάρτηση η Νίκη Κεραμέως τόνισε πως «δεν πτοείται και δεν εκβιάζεται« από τέτοιες ενέργειες.

Η ανάρτηση του κυβερνητικού Εκπροσώπου:

Τραμπούκοι έγραψαν συνθήματα στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως υπέρ του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα κι εναντίον του νόμου για την φύλαξη των ΑΕΙ από έκνομες δραστηριότητες. Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που το γραφείο της Υπουργού γίνεται στόχος. Ας γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται τη Δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ