Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η ανηθικότητα και ο φασιμός του twitter, η ταύτιση της Κουμουνδούρου για τον Βεξεβάνη και το εκτροφείο των… τρολς

Είναι αλήθεια, ότι η κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ σε σύμπραξη με τον πρόεδρο Πάνο, χαρακτηρίστηκε από πρωτόγνωρες θεσμικές εκτροπές που όμοιές της δεν υπήρχαν σε ευνομούμενο κράτος του δυτικού κόσμου, παρά μόνο πιθανώς στη Βενεζουέλα, που απ’ ό,τι φαίνεται ακόμη και σήμερα συνιστά απωθημένο για κάποιους στην Κουμιουνδούρου.

Απροσχημάτιστες παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνης, στοχοποίηση παντός είδους αντιπάλου, προκλητικό «κυνήγι» εναντίον κάθε ενοχλητικής φωνής στον χώρο των ΜΜΕ και όχι μόνο, προσωπικές επιθέσεις στα όρια της χυδαιότητας και ευθείες απειλές τύπου Πολάκη. Όλα αυτά βεβαίως συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα και σήμερα υπό την απειλή του «μπαμπούλα» της δεύτερης φοράς Αριστεράς, κάτι που δυστυχώς για την Κουμουνδούρου φαίνεται να υπάρχει ως προοπτική μόνο στους εγκεφάλους ορισμένων στελεχών του συστήματος Τσίπρα.

Η πάγια αυτή τακτική του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενισχύεται κατά καιρούς και ενδυναμώνει ελλείψει σοβαρής αντιπολιτευτικής ρητορικής και εν μέσω των διαδοχικών «χαστουκιών» που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από της δημοσκοπήσεις. Στο πλαίσιο αυτό, σε περιπτώσεις όπως η υπόθεση Λιγνάδη, ο νοσηρός μηχανισμός που δημιούργησαν οι συνεργάτες του ‘’cool’’ Αλέξη δίνει κυριολεκτικά… ρέστα.

Ο πρώτος φορέας έκφρασης της προπαγάνδας της Κουμουνδούρου είναι φυσικά τα social media, όπου ένας στρατός από… τρολ προετοιμάζουν το έδαφος για χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ακόμη και δολοφονίες χαρακτήρων όταν χρειάζεται, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις στοχεύσεις της κομματικής ηγεσίας. Στην συνέχεια «ντύνουν. Με χυδαίες αναρτήσεις την επικοινωνιακή πολιτική της «λάσπης» που υιοθετεί το περιβάλλον Τσίπρα.

Αυτή τη φορά βεβαίως ξεπέρασαν κάθε όριο. Μετά τον εκλεκτό της Κουμουνδούρου Βαξεβάνη που επιχείρησε ταύτιση της κυβέρνησης και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τα «εμετικά» τρολ της Κουμουνδούρου ανέλαβαν δράση, επενδύοντας σε αυτή την πρωτοφανή στα πολιτικά και δημοσιογραφικά χρονικά της χώρας επιχείρηση κατασυκοφάντησης και λασπολογίας.

Οι ανώνυμοι και θρασύδειλοι αυτοί τύποι κάποιοι εκ των οποίων έκαναν καριέρα μέσα στο κομματικό στρατηγείο του ΣΥΡΙΖΑ και στα υπουργικά γραφεία την περίοδο 2015-2019, έφθασαν στο σημείο να προμοτάρουν χυδαία σχόλια στο twitter και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα με το hashtag #nd #pederastes, ξεπερνώντας κάθε όριο προβοκάτσιας και ευθυγραμμίζοντας συλλήβδην το κυβερνών κόμμα με αρρωστημένες καταστάσεις.

Φυσικά πιο αρρωστημένα μυαλά από τους ίδιους και το σύστημα που τους θρέφει και τους υποθάλπει χάριν της εμμονής με την επιστροφή στις καρέκλες της εξουσίας δεν έχει γνωρίσει ποτέ η χώρα. Πρόκειται ξεκάθαρα για φασιστική λογική του χειρίστου είδους και άκρως επικίνδυνη νοοτροπία που έρχεται να υπενθυμίσει και πάλι ότι το δίλημμα σχετικά με τις δύο «Ελλάδες» που παλεύουν για μια ακόμη φορά καθίσταται και πάλι επίκαιρο.

Από την μια η ελληνική Δικαιοσύνη που ενέργησε άμεσα σε μια τόσο σημαντικών προεκτάσεων υπόθεση κι από την άλλη εκείνοι, οι αδίστακτοι που την εργαλειοποιούν για ίδιο όφελος, αγνοώντας επιδεικτικά τις συνέπειες της δράσης τους αυτής για πρόσωπα και οικογένειες. Αυτό που λησμονούν βεβαίως όλοι αυτοί, είναι πως ο,τιδήποτε άρρωστο και σάπιο έρχεται η στιγμή που είτε καταδικάζεται, είτε αποβάλλεται πλήρως από την κοινωνία.

ΥΓ. Αναμένουμε με ενδιαφέρον από την Κουμουνδούρου την καταδίκη τόσο των σχολίων του Βαξεβάνη, όσο βεβαίως και των επίμαχων αναρτήσεων στα social media. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση μιλάμε για καραμπινάτη υιοθέτησή τους…

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ