Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Η ΔΕΕΠ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Για την επίσκεψη της ΠτΔ κ. Σακελλαροπούλου.

Μια κίνηση υψηλής συμβολικής, αλλά και ουσιαστικής σημασίας, η εξοχότατη Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπουλου, βρέθηκε στα Διαποντια Νησιά μας, με σκοπό να δώσει το έναυσμα των εκεί εμβολιασμών, μέρος της γενικότερης τεράστιας εθνικής προσπάθειας του εμβολιασμού του Ελληνικού πληθυσμού, που εξελίσσεται τους τελευταίους μήνες. 

Η τιμή της υψηλής αυτής παρουσίας είναι μεγάλη για την Περιφερειακή μας Ενότητα, ενώ το «παρών» έδωσαν ως εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτης ΝΔ Κέρκυρας κ. Στεφανος Γκικας, η Περιφερειάρχης ΙΝ κ. Ροδη Κρατσα, η Δήμαρχος κ. Κέρκυρας & Διαποντιων Νήσων κ. Μεροπη Υδραίου, ο Διοικητης της 6ης ΥΠΕ κ. Ιωαννης Καρβελης, ο Διοικητης του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας κ. Λεωνιδας Ρουμπατης κ.α., ενώ παρών επίσης ήταν ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιαδης Στεφανής.

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει στο προσωπικό και την Διοίκηση του ΕΟΔΥ, αλλά και του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, που προετοίμασαν, οργάνωσαν και υλοποίησαν όλη αυτήν την πολύτιμη διαδικασία, και νομίζουμε ότι σε όλους τους παραπάνω και στον Διοικητή του ΓΝΚ κ. Λ. Ρουμπατη αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια και ευχαριστίες για αυτό το υπέροχο εγχείρημα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ