Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ρωμανός στα Παραπολιτικά 90,1: Ήθελαν να φύγουμε από το MeToo γιατί έχει τη σφραγίδα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ήθελαν να φύγουμε από το MeToo γιατί το MeToo έχει τη σφραγίδα της ΝΔ, έχει τη σφραγίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

Παράλληλα τόνισε ότι για να είμαστε ειλικρινείς το ελληνικό MeToo έχει τη σφραγίδα του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς -όπως είπε – στη δική του ημερίδα άνοιξε το στόμα της η Σοφία Μπεκατώρου και βοήθησε πάρα πολλά ακόμα στόματα να ανοίξουν.
«Και εκτός από αυτό είχαμε μια σειρά θεσμικών παρεμβάσεων που βοήθησαν να αρχίσουν να ανοίγουν στόματα άρα επί αυτής της κυβέρνησης ξεκίνησε η κάθαρση», υπογράμμισε ο κ. Ρωμανός.

Αναφερόμενος στο #νδ παιδεραστές, επισήμανε πως «αν δει κανείς τι καταφέρνουν με αυτό το μόνο που καταφέρανε είναι να φύγει η συζήτηση από το MeToo, να σταματήσουμε να ασχολούμαστε από το MeToo, να πάμε από το MeToo στο ‘’Μενδώνη παραιτήσου’’ και από το ‘Μενδώνη παραιτήσου»’’ προσπάθησαν να μας κάνουν να πάμε στο ‘’ΝΔ παιδεραστές’’.

«Την Πέμπτη με πρόταση δική μας ανοίγει η ουσιαστική συζήτηση ούτως ώστε να δούμε ακριβώς πως βλέπει η κάθε πλευρά αυτό το θέμα, τι προτείνει, πως θα βελτιωθεί το θεσμικό και νομικό πλαίσιο ούτως ώστε ακριβώς να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον και να υπάρχουν οι συνθήκες ούτως ώστε τα φαινόμενα αυτά να αποκαλύπτονται και να παίρνουν το δρόμο της Δικαιοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ανέφερε: «Νομίζω ότι αυτό που είδανε είναι ότι προφανώς αυτή η στρατηγική δηλαδή ο αποτροπιασμός που δημιουργείται από όποιον ακούσει όλες αυτές τις αποκαλύψεις, να κατευθυνθεί σε έναν πολιτικό χώρο. Αυτό ξεκίνησαν να κάνουν κλιμακωτά φτάνοντας στα αίσχη του Σαββατοκύριακου και αυτό έχει χτιστεί εργαλειοποιώντας ένα χώρο, όχι ολόκληρο το χώρο, συγκεκριμένους ανθρώπους από αυτό το χώρο οι οποίοι είχανε μια κριτική για άλλα θέματα για την κα Μενδώνη».

«Εννοώ το χώρο των ηθοποιών αλλά το να εργαλειοποιεί την οποιαδήποτε κριτική για να φτιάξεις ένα αφήγημα που λέει ότι η Μενδώνη γνώριζε και συγκάλυπτε, ότι ο Μητσοτάκης καλύπτει οτιδήποτε, ότι η ΜΚΟ που εμπλέκεται επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ και Λιβαθινού ότι δήθεν σχετίζεται με το πρωθυπουργικό περιβάλλον και δεν ξέρω τι άλλο ε! όλα αυτά είναι αίσχη. Είναι ένας βόθρος το οποίο καταφέρνει δύο πράγματα αφενός να υπονομεύει το MeToo και αφετέρου να υπονομεύει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και να σπρώχνει τους πολίτες στα άκρα», δήλωσε επιπρόσθετα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ