Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Γεωργιάδης για υπόθεση Λιγνάδη: Εκστρατεία λάσπης και προπαγάνδας από τον ΣΥΡΙΖΑ – Εξαιρετική η Μενδώνη

«Δεν αντέχω τον παραλογισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε ακόμα και τον χειρότερό του εαυτό. Πρόκειται για μια οργανωμένη εκστρατεία λάσπης και προπαγάνδας κατά της Κυβερνήσεως αλλά και κατά της κυρίας υπουργού Πολιτισμού προσωπικά», τόνισε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση του Δ. Λιγνάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3, πρόσθεσε ότι θεωρεί την κυρία Λίνα Μενδώνη, μια εξαιρετική υπουργός Πολιτισμού που είχε το πολιτικό σθένος να πάρει πάνω της αποφάσεις δύσκολες και κρίσιμες. Με το κύρος της, είπε, τις γνώσεις της και πάντα με σεβασμό στον πολιτισμό μας κατάφερε να ξεμπλοκάρει το έργο στο Ελληνικό. «Καταλαβαίνετε το μίσος που προκάλεσε σε όλο το κατεστημένο στο Υπουργείο Πολιτισμού που νομίζουν ότι δια των αρχαίων θα γκρεμίσουν τον καπιταλισμό; Βγήκε η Μενδώνη και τους έβαλε στη θέση τους», σημείωσε.

Ωστόσο, επεσήμανε ότι η κα Μενδώνη δεν έπρεπε να πει ότι ο κύριος Λιγνάδης είναι επικίνδυνος άνθρωπος, ούτε ότι εξαπατήθηκε. Αυτό, όπως τόνισε είναι δουλειά της Δικαιοσύνης. Εξήγησε όμως ότι δικαιολογείται καθώς βρίσκονταν σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση τη στιγμή που έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ