Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Κωνσταντοπούλου στα Παραπολιτικά 90,1: Η υπόθεση Λιγνάδη δεν προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση

Η υπόθεση Λιγνάδη δεν προσφέρεται για πολιτική και κομματική εκμετάλλευση δήλωσε στα Παραπολιτικά 90, 1 και στην εκπομπή Secret, με τον ΠαναγιώτηΤζένο, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας ότι το θέμα γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης.

Ειδικότερα, η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως συμπεριφορές πολιτικών τραυματίζουν την κοινωνία και το πλαίσιο μια δημόσιας ζωής με τρόπο που είναι ολέθριος.

Ανέφερε πως στον χώρο της τέχνης υπάρχει μια διαδικασία που τραυματίζει βαθιά ένα χώρο όπου οι κοινωνίες ακουμπούν, ενώ συμπλήρωσε πως είναι ανεξήγητο για ποιο λόγο το 2019 χαμήλωσαν οι ποινές για την παιδεραστία και την ασέλγεια και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία και διγλωσσία.

Τόνισε πως το έγκλημα της παιδεραστίας είναι από το πιο ειδεχθή και αποκρουστικά.

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Κουφοντίνα είπε πως διαφωνεί με την πλευρά εκείνη που λέει ότι δεν αξίζει τίποτα στον Κουφοντίνα λέγοντας πως έχει να κάνει με τα δικαιώματα κάθε ανθρώπου που χαρακτηρίζουν το κράτος δικαίου. Είπε πως δεν μπορεί να εξαναγκαστεί ένας άνθρωπος σε καταστολή της διεκδίκησης του.

Είπε πως το θέμα πρέπει να λύσει η πολιτεία σημειώνοντας πως δεν είναι ένα ζήτημα που εξαντλείται σε βεντέτες.

Τέλος, υπογράμμισε πως πρέπει να λυθεί το θέμα σε επίπεδο Δημοκρατίας ενώ επισήμανε πως αν υπάρξει θάνατος θα είναι μια ανεξίτηλη κηλίδα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ