Μήνυμα στήριξης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου προς την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, σχετικά με την κριτική που δέχεται η Λίνα Μενδώνη από τον ΣΥΡΙΖΑ για τους χειρισμούς στην υπόθεση Λιγνάδη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απαντώντας στα πυρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιμένει να ζητά την παραίτηση της υπουργού πολιτισμού φέρεται να είπε. “Είμαστε συλλογικό όργανο. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει την αποπομπή των μισών υπουργών”.

Σύμφωνα με όασ διαρρέονται στα ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός φέρεται να προέτρεψε τους υπουργούς να στηρίξουν την Λίνα Μενδώνη στις επιθέσεις που δέχεται από την από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Η υπουργός ,που ήταν παρούσα στην συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, επέλεξε να μην πάρει τον λόγο. Ωστόσο, το Μαξίμου ρίχνει βάρος στο σημαντικό έργο που έχει κάνει μέχρι τώρα στο υπουργείο, ενώ το έργο της υπουργού αναγνωρίζουν δημόσια 56 προσωπικότητες από το χώρο του πολιτισμού.

Σε κάθε περίπτωση στην κυβέρνηση ετοιμάζονται για την αυριανή σύγκρουση στην βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ετοιμάζεται να σηκώσει κατακόρυφα τους τόνους απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν έχει ακόμα καταδικάσει επίσημα τις χυδαίες αναρτήσεις του Κώστα Βαξεβάνη ενώ θα μιλήσει για τον πολιτικό βούρκο αναφερόμενος σε αναρτήσεις στα social media από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επιχειρούν να ταυτίσουν την ΝΔ με το θέμα της παιδεραστίας.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις